نقطه قوتمو بگیر دستت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نقطه قوتمو بگیر دستت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و غیره (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
چه اهنگی داد عمو تتل چه وقتی هم داد!
درست حال و روز این بحثای امشب ماست
همه با هم پلی کنیم " مردمان بی عشق " رُ (sm50)
باشه احتیاجت میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیشناسم ؟نقل قول:
شما پدر و مادرت در حد پرستش دوست نداری ؟
عیب ما اینه که تا واژه ای میشنویم . چیزی که ترجمه اون واژه هست میگیم بدون اینکه بخوایم نظر دیگران بدونیم
بحث نوع بیان بود امیر ، عقیده هر کی به خودش ربط داره و بسنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سال قبل ابی پرستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پدر و مادرم و عاشقانه دوست دارم در حدی که جونمو هم میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل اینجاست هنوز قرص و محکم ایستادی داری دفاع میکنی
(sm2)احمت تنها کسی که دو تا حساب میشه خودتی