مشکل شما هم اینجاست که به جای اینکه جواب بدی ، یه مبحث جدید میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکل شما هم اینجاست که به جای اینکه جواب بدی ، یه مبحث جدید میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم اومده گفتم اینو بگیرم جاش ..
واسه همینه کسی حریفم نمیشه ، چون خیلی کلفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رویایی دارم که غیر ممکن نیس / دنیایی که پاکه از تابلوهای اییست(sm10)
بله بله !نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدگاه و موضع من از اول مشخص بود ..
ایرانی خودخواه و مغروره
میخواد چیزی که تو ذهنشه به زور دیکته کنه به طرف مقابل
همه خودشون خدا میدونن
منظورم با شماها نبود
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رویایی دارم رویای آزادی . .
و این درست میشه معنای واژه مغلطه کارینقل قول:
رویای من اینه دنیای بی کینه (sm10)نقل قول:
حمله ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه من حمله کردم تو هم حمله کردی ! من دارم بحث میکنم !
حملات انتهاری من اصلا بدین شکل نیست (sm120)