یه چند تا عکس ناخن بزارم این بحثا تموم شه بره (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه چند تا عکس ناخن بزارم این بحثا تموم شه بره (sm59)
احمد عاشقانه ازت میخوام بحثو تموم کنی (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله اول من همین بود ولی کسی توجه نکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر گفت حمله کردم برا همین کمی عقب میکشم و توپ رو هم میزنم زیرش که بیاد تو زمین شما !نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برداشتت از پرستش چیه ؟!
بحث دین و اسلام شروع شه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا خود معین یه اهنگ داره توش میگه میپرستم میپرستم!
این پرستش که اینا میگن اون پرستیشی که شما فکر میکنین نیست (sm120)
یه چند تا خبر ورزشی بزارم این بحثا تموم بشه (sm120)
ممد دهن لقو بیارین (sm2)
نه حال و هوا عوض شه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اهنگ هم داره میگه تو مکه ی عشقی و من عاشق رو به قبلتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]