خب بذار دیگه(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب بذار دیگه(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اهنگی هم داره به اسم کفتره کاکل به سر (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم عاجزانه ازت میخوام همچنان سیب بخوری !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا روی منچستر ببند تا آرسنال ببره ، شیرفهم شد !؟ (sm120)
ننه زاده چقد خا** مالی محسنُ میکنه(sm120)
یه جا هم میگه پا به پای تو میام هر جا بری (sm47)(sm120)نقل قول:
باز هم عوض کردن بحث نمیشه مغلطه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبال بازی نمیکنیم که بزنیم زیرش مگه مذاکرات هسته ایه ؟
پرستش کاشت و برداشت نیست
ممنون و خسته نباشيد بابت تمام زحماتي كه اين روزها كشيديد(sm19)پونه پوپر هر چی که هس
به درخواست دوستان بارانی علاقه مند به ناخن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من هیچ ربطی نداره ها ولی اصن بحث این نیست وقتی یکی جدید میاد چی میگه بحث اینه تا جدید میبینیم
شروع میکنیم مسخره کردنش..میدونم همتون قدیمیه اینجایین ولی خب ادم جدیدام ادمن دیگه.هان؟(sm176)
من یه حرفی رو اون سری بهت زدم دوباره میزنم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دنیا 2 میلیارد مسلمون هست با دو میلیارد دیدگاه متفاوت یعنی تو میگی اگه یه گوشه از این تعداد به نحوی مشابه رفتار میکنن منم باید همونطور باشم ؟!
من طوری رفتار میکنم که فکر میکنم درسته و به هیچ کسی یا هیچ تفکر گرایش ندارم