الی دلیل تاخیر انتشار زندگی ایده آل مرگ پاشایی بود, مجبور شدن تیتر رو عوض کنن(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
الی دلیل تاخیر انتشار زندگی ایده آل مرگ پاشایی بود, مجبور شدن تیتر رو عوض کنن(sm50)
بهله ملیحه جون (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی هس چی کشیده(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جا هم میگه به تو چون سجده میکنم شرر به هر سینه میزنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شده ام بت پرست تو قسم به چشمون مست تو به کنج میخونه روز و شب شدم ام جام دست تو (sm120)
والا ما دو تا شوخی کردیم اونم خطوط قرمزُ رعایت کردیم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تنگار....
اصن من بد اصن من بد (sm27)
علی کریمی در مراسم مرتضی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب چیزی یه طرحش ایرانی ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا میپیچونی ، یه سوال بود توی حرفای من ! اونم اینکه برداشتت از تفکر چیه ، اگه نمیدونی بحثش جداست اما اگه دیدگاهی داری خوشحال میشم چیزی یاد بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ایرانی جز این انتظار نمیرهنقل قول:
ملی خانم عرض سلام و ارادت