مرتیکه مگه من باهات بحث فوتبالی نکردم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نمیری رو برد منچستر ببری اخمخ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرتیکه مگه من باهات بحث فوتبالی نکردم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نمیری رو برد منچستر ببری اخمخ (sm2)
بستگی به طرف مقابل داره نتیجهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما بلدی بزنی زیر توپ
من وقتت رو تلف کردم ؟
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان سیب رو بذار کنار (sm120)نقل قول:
میتونی کارشو توضیح بدی یا خیلی شخصیه؟(sm120)نقل قول:
میگن قبول شده ولی بعدا فهمیدن برگش با یکی دیگه اشتباه شده باز انداختنش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خط میکشم رو دیوار (sm50)
مالی اینا که اینا میگن چیه؟؟
مانیکور؟؟
لا اقل 2 تا چیز یاد بگیریم وسط این بحثا (sm120)
ببخشید من اعصاب درست ندارم ، بحث رو تموم کنیم ، حداقل این بحث چیزی به من اضافه نمیکنه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار شخصی یعنی کار غیر روز مره ای که تو ساعت خاصی باید انجام بده ولی به دلیل همزمانی مجبوره کسی دیگه رو بفرسته جاش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]