هر انسانی یه نقطه ضعفی داره توام گول میخوری به زودی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر انسانی یه نقطه ضعفی داره توام گول میخوری به زودی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام پوریــــــــــــــــا(sm174)
نقل قول:
(sm128)
به خدا خیلی ساده ـس کیبورد رو انگلیسی کن اول یه علامت @ بذار بعدش بدون فاصله نام کاربر رو بنویس حروف کوچیک و بزرگم مهم نیست... فقط نام کاربر رو خودت بنویس کپی نکن... در این مورد بخصوص نام کاربر mrcrow میباشد (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جــــــــــــــان؟ (sm2)نقل قول:
نخيرم روي سخنم با خود خودت بود (sm59)در ضمن تو رو خيلي دوست دارم پوري جونم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهت اعتماد ندارم، خودم بدون یخچال نگهش میدارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تايپش درسته تعجبم از تبعيضي بود كه قائل شدم (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ديگه پوري شدي رفت تموم اينجوري ديگه اسمتو قاطي نميكنم (sm30)(sm30)
نويد و احسان زياد تجربه كردن گفتم تبعيض قائل نشم (sm2)
ای جانم این کیه؟ (sm30)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایندفعه با خوبی میکنم (sm74)نقل قول: