لوانته رو 2-0 زدن روحیه گرفتن(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
لوانته رو 2-0 زدن روحیه گرفتن(sm2)
(sm50)
اشك از چشمام سيره.. (sm50)
سلام دوستان دنبال یه سایت میگردم که فول ویدیو ایرانی داشته باشه کسی ادرسی سایتی داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)(sm74)(sm19)
(sm169)
دوستان کسی سراغ نداره
(sm169)
بفرمانقل قول:
نوشته اصلی توسط .MORTEZA. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
fullvideoirani.com
پخش " پايتخت ٤ " در ماه رمضان ٩٤(sm118)
سرى چهارم "پايتخت" سريال ويژه ماه رمضان شبكه يك سيما شد. الهام غفورى تهيه كننده سريال با اعلام مطلب فوق گفت: طى جلسه اى كه با مدير شبكه يك داشتيم مقرر شد سريال "پايتخت ٤" در ٢٦ قسمت ويژه ماه مبارك رمضان ٩٤ تهيه و توليد شود وى افزود: قرار بود سريال "على البدل" را براى ماه رمضان آماده كنيم كه به دليل حجم وسيع دكورسازى ساخت آن به زمان ديگرى موكول شد غفورى درباره خلاصه داستان "پايتخت ٤" گفت: ما كماكان با خانواده هاى قبلى در سرى حديد نيز حضور داريم ، با اين تفاوت كه در سرى جديد خانواده معمولى درگير اتفاقات جديدى مى شوند همچنين تيم بازيگران سريال نيز همانند قبل ثابت مى باشد و به مرور بازيگران جديدى به سريال اضافه مى شوند
(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریده کاور (sm98)
زانکو مث من تیر ماهیه (sm19) این دیگه خیلی خاص میشه فک کنم (sm2)
عجب گلی زد سردار (sm120)
یا خدا (sm2)
خدا قوت سجاد جان (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)تا اونجا که ما اطلاع داریم 25 آبانِ 4 روز بعد تولد مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افتخاراتیه که میشه بش نازید (sm2)
البته احسان تو فخر حسابش کن کیونت بسوزه (sm2)
باو چند صفحه قبل یکی زده بود تیر زانکو توش دیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
(sm2)
محو این همه هنر در طراحی کاور شدم!(sm2)
اونم واسه موضوع "مادر" با این همه ایده و طرح
حتما مفسرین از رنگ ها و چسباندن عکس ها کنار هم "داستان ها و معانی عجیبی" در نظر داشتن
ولی خوب....
این از کاور،امیدواریم تنظیم بهروز صفاریان مثل کاور نباشه
خسته نباشید
راست میگه خوب ریده کاور این چیه (sm70)
1- يوسف / محسن چاوشی 2- خواب / محسن چاوشی 3- قطار / محسن چاوشی
(sm178)
نظرات مردمی رو تورو خدا
۳۵ ـ من همون گزینه سوم مجمع بودم که تبریک گفتم ، تولدت مبارک (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرش به فش نرسه لاشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفهايت در برنامه ٩٠ واكنش استقلالىها را هم به دنبال داشت.(sm2)
-كدام استقلالى؟!
به عنوان مثال رضا عنايتي ...
-مگر درباره پديده صحبت كردم كه به رضا عنايتى برخورده باشد؟!
ولى عنايتى كاپيتان استقلال است؟
-جداً؟! نمىدانستم! از نظر من كه او بازيكن پديده است و بهتر است درباره اين تيم نظر بدهد! شنيدم رضا عنايتى گفته سن بنگر به 6 تايىها قد نمىدهد. ميخواهم بپرسم سن عنايتى به آن ستارههايى كه روى پيراهن استقلال چسباندهاند، قد مىدهد؟!
مثل اينكه بدجورى دلخور شدى؟
-نه، اتفاقاً نمك فوتبال همين كركرىهاست اما رضا عنايتى گفته پرسپوليسىها حواسشان باشد به دسته دوم سقوط نكنند. ظاهراً خيلى چيزها را فراموش كرده است. آقايان استقلالى بدانند پرسپوليس حداقل به دسته 3 سقوط نكرده و تجربه بازى در اين سطح را ندارد!
یعنی از دم گوهو ریخت روش
(sm2)دوست عزیز اگه دقت می کردی اون قسمت قرمز شده بود و جلوش خنده داشتنقل قول:
۳۸ ـ من همون مورد ۳۵م نه تولدته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرینی با این لفظ قلم صحبت کردنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودی پارو (sm88)
ساری ناهید نیک فرجام
۱- پرنده ی غمگین (محسن چاوشی). ۲- قطار (محسن چاوشی) ۳- خواب (محسن چاوشی)
(sm2)
این اعمقا میفهمن "بهترین قطعه سال 93" ینی چی؟ (sm120)
همچنان حبیب - مرگ قو (sm81)
وااااای بزنید نود (sm2)
چن ماه منتظر بودم باران بیاد بالا گفتی اوکی شد هول شدم 2 3 تا ساختم برا روزه مبادا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما تو خونه تکونی امسال در پی تلاشهای بسیار موفق شدیم جسد یکی از فرعونهای مصر رو از تو زیر زمین خونه در بیاریم