اومده تقریبا تو فضای کار اونا بخونه ولی ریده .... الکی الکی نابود داره میشه این بشرنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اومده تقریبا تو فضای کار اونا بخونه ولی ریده .... الکی الکی نابود داره میشه این بشرنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی صدا تیز و شارپه (sm54)
ناموسا این چه سمی بود من شنیدم ،واقعا دو بار هم نتونستم گوش بدم اهنگ رو کار های محسن حسینی جلو کارهایی مثل یخ زدم و این شاهکاره ،شادمهر دیگه از دست رفته واقعا ،دلمون به صداش خوش بود که اون هم دیگه تعریفی نداره ،اصلا من وقتی اسم اهنگ رو فهمیدم ،انتظار یک کار کلیشه ای رو داشتم شما اسم اهنگ های قدیمی رو نگاه کنید ،تقدیر ،سبب ،علامت سوال ،پر پرواز و ... همه اسم های یونیکی هم داشتن نه مثل کار های جدید که کلیشه خالص هستند ،البته در اخر این ها نظر شخصی من بود و هیچ معیاری واسه درست یا غلط بودنش وجود نداره ،گرچه بعید میدونم دوستان هم خیلی حال کرده باشند با کار .
خواسته متفاوت باشه کار غافل از اینکه ملودی و ترانه خیلی ضعیفه. این کار صدای خیلیارو درمیاره فقط امیدوارم اینبار گوش شنوا داشته باشه
لذت ببرید بابا
گیر الکی ندید
اینستا رو نگاه کنید
اونا هوادار واقعی شادمهرن
بقران دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار
کی میخواد دست برداره از این کاراش
اونجایی که فقط میگه بگیییر مواظب گوشتون باشید خیلی تیزه صدا (sm98)
اولین باره واسه یه اهنگ شادمهر میگم «چرت محض»
واقعا برازنده ی این اهنگه
کم کم باید بگیم شادمهره انتخاب و محال و تقدیرو سبب رو نخواستیم کاش دوباره به همون دوران بی احساس و خواب خوش و بارون دلم خواست برگرده انقد سطحش اومده پایین
اهنگ ریدمان کامل
هردفعه صدای شادمهر اوج کار بود الان صدا هم گوزیده
فقط این شعر از ایمن بعید بود
خیلی بهتر میشد این اهنگ ساخت منتها اگه خودش میساخت
میخواد خودشو محو کنه یواش یواشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی شادمهر شده مثل این خواننده جدیدا که تازه میان اهنگ میدن
کلا یه خواننده دیگه شده
موزیک ویدیو رو که با دقت نگاه میکنم حرکت لباش با آهنگ همخونی نداره شاید وکال بعد ویدیو یکم تغییر کرده!
ضعف تدوینه، نکنه فکر کردی ارش رعوف مثل سیروس کردونیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
������������������������نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همه چی درجا زده
از آهنگسازی خودش به کیا رسید
از شعرایی مثل لاری پور، برزویی، شریف پور به کیا رسید
از تنظیم کننده به کیا رسید
از کارگردان ها هم مثل الک و کردونی به کیا رسید
خوب معلومه نتیجه چی میشه دیگه
میشه 5، 6 سال فاجعه و افتضاح
حالا هی بیاید خودتونو گول بزنید
هی بگید حمایت کتید
دقیقا باید از چی حمایت کرد؟
نمیخواید سرتون رو از زیر برف بیارید بیرون؟
هیچوقت بیرون نمیارن از زیر برف چند روز که بگذره بیقرار پخش سسشعر بعدی میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به پیر به پیغمبر راضیم با وحید پویان و آرش مهرابی و سعید زمانی کار کنه بازم. اونا فوقالعاده بودن در برابر این مزخرفات
نیما (sm30)نقل قول:
آدم دیگه رد میده. این تا ما رو دق نده ول کن نیست!(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوکیلی اونا بهتر نبودن؟ آلبومای تجربه کن و تصویر در برابر این تک ترک ها شاهکار محسوب میشن
صد درصدنقل قول:
حالا اگه بهت بگم تو آینده به همین حسن هم راضی میشیم باور میکنی
خوشبختانه بچه های این فروم حمایت نمیکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی متاسفانه الان تو اینستا گوشا به اهنگهای یک بار مصرف عادت کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا وقتی چند تا فن پیج اسکل باشن ک فقط چه چه کنن اوضاع همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستا پرشده از تعریف و تمجیدهای الکی
که دیده شن، ولی غافل از اینکه با این کارها شادمهر بیشتر تو چاه فرو میره
هر چند که خیلی وقته رفته...
در هر صورت به قول این دوستمون
همچنان منتظر میمونیم...
آره الان دیگه این قضیه اصلا جای تعجبی برام نمیذارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فارغ از تموم انتقادها ... (sm127)
من فاتحه این شادمهر را خواندم شما هم نیز بخوانید!(با لحن مختارگونه!)
دیگه مسعود که ناراضی باشه تا تهش برونقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جالبی نبود
حتی یه بار پخش آنلاین هم نتونستم تا آخرش گوش بدم
من ترجیح میدم اگه قرار باشه خودش نسازه با قربانپور و همون تیم تجربه کن کار کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیفهمم این ملودی رو چطوری شادمهر انتخاب کرده!!!
مثلا خواسته یه کار متفاوت بشه اما رررررررر توش...
لعنت به اینستاگرام که باعث شده همه به به و چه چه کنن.شادمهرم بگه خب مردم راضی ان....و این قصه سر دراز دارد
دقیقا همینطوره و متاسفانه این حمایتهای الکی توسط فن پیجای مزخرفی که هیچی حالیشون نیس تاثیر خیلی زیادی روی روند کاری شادمهر گذاشته و اون احمق فکر میکنه هواداراش خیلی راضی ان و همین مسیر رو ادامه میده ... فقط کافی بود یکبار هواداراش متحد میشدن و یه کار رو اصلا ساپورت نمیکردن اونوقت اینم یه تلنگری بهش میخورد و میفهمید هر کاری کنه صرف اینکه اسمش شادمهره مورد قبول مخاطبش نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولویت اول این بود که خودش بسازه ولی وقتی نساخت ای کاش اون کارایی که با قربانپور زدن رو پخش میکرد من میدونم و البته مطمئنم که اون کارها چقد برای هوادارای شادمهر شنیدنی میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یکی از این فن پیچ ها حرف میزدمنقل قول:
میگه شادمهر دیگه واسش مهم نیست،. بهش میگم اگه واسش مهم نیست و تو هم اینو میدونی چرا حمایت الکی میکنی و زیر پستش کامنت میزاری؟
قربانپور فوق العادست مسعودنقل قول:
ولی حیف اونم کشیدن سمت رادیو جوان
چند وقت پیش یه اهنگ برای یه خانمی ساخت که از خواننده های زن رادیو جوان بود
از یه طرف دوست دارم قربانپور هم با رادیو قرارداد ببنده و اهنگهای شادمهرو بسازه
نه حسین جون قربانپور کاری با رادیو جوان نداره اون خانم خودش دوست داشته کارش از رادیو جوان پخش بشه در واقع قربانپور کاری به رسانه ی پخش خواننده ها نداره از هر جا خودشون بخان پخش میکنن ... کارایی که واسه شادمهر ساخته بود و ۶ تاشو من در جریان بودم زمین تا آسمون با مارکت فرق میکرد چون نزدیکترین آهنگساز به سبک خود شادمهر قربانپوره کارا کاملا شادمهری بودنقل قول:
کاش وسط این آهنگاش یکی از همینا را پخش میکردنقل قول:
تو اینستا کم به کار جدیدش انتقاد نشده ،من خودم تعجب کردم ،ولی خب کسی رو که خودش رو زده به خواب نمیشه بیدار کرد ،این ادم اصلا مهم نیست بقیه راجع بهش چی میگن ،همیشه کار خودش رو میکنه ،واسه همین فکر نکنم انتقاد ها هم خیلی کارساز باشه ،حدس من اینه که شادمهر با این کارها میخواد هوادار های قدیمیش رو راضی به خداحافظی کنه ،اتفاقی که شاید سه چهار سال پیش بعد البوم تصویر ،خیلی ها باهاش مخالفت میکردن ولی الان اکثر قدیمی ها دوست دارن جای خوندن این مدل کارها دیگه اصلا نخونه ،حالا خیلی خوش بینانه فکر کنیم شاید قبل از خداحافظیش واسه راضی نگه داشتن هواداران یکی از کارهای خودش هم پخش کرد ،ولی فعلا حداقل تا پایان سال فکر نکنم تغییر روندی در اهنگ هاش ببینیم .
دوستان خودتون رو ناراحت نکنین یکی دو ماه دیگه باز اهنگ میده (sm50)
به شخصه اصلا ناراحت نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط imnuot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز خیلی چیزها برام مشخص شد
این خبر هم واسه مسعود بدم، کنسرت تو سالن آنپلاگد داره ادیت میشه
همین روزا میاد
تا به قول خودشون این افتضاح رو بشوره ببره