امیر بعد مدت ها اومدم باران پستامو پاک نکن (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر بعد مدت ها اومدم باران پستامو پاک نکن (sm120)
یعنی هنوز میترسی که نتیجه رو برگردونه ضایع بشی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم به وقتش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا چند روز پیش گفت برا راحتی نوید انصراف دادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها.. خوب گفتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی کن زیاد نزدیک جنگ نشی شراره هاش نگیرتت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سوختم اما درونم یک لحظه خاموشت نکردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون تاپیک کلا امیر زده همه پستها نابود کرد با پستهای ما دیگه چکار داشتی ما که نه چیزی گفتیم فقط داشتیم با هم حرف میزدیم و میخندیدم(sm120)ولی ولش فدای سرت بزار موضوع تموم بشه
قربانت رسول جان (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تولدم 21 مرداد بود. با آلفرد هيچكاك توو يه روز به دنيا اومدم (sm2)
تولد تو چندمه ؟ (sm120)
من عکسی که تو عروسی دوستم بودمو دوست دارم تو اون خوب افتادم اونو بزار مرسی(sm120)