بزن باران که دین را دام کردند
شکار خلق و صید خام کردند
بزن باران خدا بازیچه ای شد
که با آن کسب ننگ و نام کردند
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
بزن باران که دین را دام کردند
شکار خلق و صید خام کردند
بزن باران خدا بازیچه ای شد
که با آن کسب ننگ و نام کردند
(sm50)
(sm77)
سینا تو من نیستی ؟ مطمئن باشم ؟(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای دهل میاد
دیگه اونجوریام نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامجو رو رزو کردم بدم به یکی از بچه ها بیاد تاپیک فول آلبومشو بزنه تو فروم من گشادیم میومد . دیدم اون گشادتر بود (sm2)
یا خدا (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از این تاپیکا نمیام کلا فقط واسه ایجاد شک اومدم(sm70)
امضات تو حلق سینجول (sm176)
عالیه
اصغر فرهادی تو خونشون بچه هاشو میزنه به زور نمیزاره 2 قسمت آخر سریال هارو ببینن(sm120)
معتقده بچه باید از الان رو پای خودش آخرشو حدس بزنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 دقیقه ·
هر لحظه امکانش هست که آهنگ بیاد
3 مگ حجم امضاس تو رفتی اونور نتت سالمه فکر مام باش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گِتمه سَنه محتاجیم گُزومدَ نورسون باشیمدا تاجیم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) اخرش دست این اصغر تو قهوه تلخ پیدا شد (sm30)نقل قول:
سینجول تفش کن بیرون (sm120)نقل قول:
ابلفضل (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
آقا شام آوردن (sm2)
شما شاخ ترين آتئيست ايران رو سوار خطى هاى کرج-چالوس کن, سر هر پيچ خدا رو به باب الحوائج قسم ميده(sm30)(sm2)
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند
به پای هرزه علف های باغ کال پرست
نود (sm2)پولادی عالی بود(sm2)
خسرو حیدری(sm2)
آهنگ جدید سروش هیچکس(sm118)(sm118)
(sm2)
کاشکی یه روز صب بشه(sm50)
(sm50)
حالا ما هی میخونیم، شما موضع بگیر، بیا، موزه، بگیر (sm120)
- (sm50)
(sm2)نود
(sm19)دیشب شهاب حسینی اومد رادیو هفت یه ساعت مصاحبش بود خیلی خوب بود
17 سال پیش
16 مارس 1998
اولین آهنگ به روز شده ی مدرن تاکینگ
توقلب منی . تو روح منی 1998
فروش 500000 نسخه فقط در آلمان
منهای کشورهای دیگه مثل فرانسه . فنلاند . سوئیس . اتریش . سوئد
------------------------------------------
تلفن زنگ خورد...
توماس تلفن رو برداشت
من (دیتر) گفتم : هی توماس
توماس گفت : شما ؟؟؟
من (دیتر) گفتم : من دیتر هستم
او (توماس) شگفت زده شد
توماس توسط دیتر به هامبورگ ( مثل همیشه (sm120) ) دعوت شد
و بدین ترتیب دوستان قدیمی متعجب شدن از دیدار هم دیگه و دیدن چهره های متفاوت از هم ...
دیتر و توماس جدید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آونگ سر و سامان گرفت (sm120)
بحران رخت بر می بندد (sm120)
دیشب مجمع چه شب خلوتی رو گذرونده... الانم که
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (5 کاربران و 3 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
(sm89)
هیچکس واقعا رپ می کنه (sm50)بقیه فقط فک میزنن
مهدیار اگه آمریکایی بود آهنگساز امینم میشد (sm50)
(sm2)تاپیک نداری مگه
اصن من نباشم همه جا خلوته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه نباشم
کی اسپم میده
کی فخر میفروشه
کی نمیشه خسته
(sm2)
میکس و مستر امیر تفرشی خیلی خوبه (sm50)
ممر خودت پاشو برو مجله بگیر دیگه فایده نداره
اصن افتخار فروم منم (sm2)
همین که سایه ام بالای سر ِ فروم هست برین خدا رو صد هزار مرتبه شکر کنین (sm2)