باهار نه بهار . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
باهار نه بهار . . . (sm50)
آخرِ آهنگه . . . (sm74)
من درختم ،
تو باهار ... (sm50)
اهل بیت بی دار شدن ، نمی تونیم یه نخ سیگار به کشیم . . . (sm50)
بزن زیرش ،
دووم نیار ، مصرف کن ... (sm50)
(sm50)(sm59) (sm50)
امروز بعد از ظهر بعد از 17 شبانه روز سپری کردن در بیمارستان ، پدر مرخص شد ...
14 شب در بیمارستان ولی عصر اراک چِت بودم ... (sm50)
دو ساعت یه بار برام صبح میشد ، خوب بود ولی انگار نبود ... (sm50)
اگه دستات مالِ من بود
جون به دستات میسپردم ... (sm50)(sm27)
زادروز احمد شاملو گرامی باد ... (sm176)
پرواز (sm50)
(sm50)
انتخاب خوبیست(sm50)
خیلی خوب بود ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرگز نمیر مادرِ تلخ ،
که بی مادری رو میکنه غم آلوده ترش ... (sm27)
- (sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روم از هر خونه به خونه که بگیرم از تو نشونه
دل من یک چشمه خونه که برای تو زنده ام... (sm172)
سلام شديدا نياز به فيل شكن رايگان دارم دوستان اگر داريد لينك دانلود بديد غير از hotspot(sm93)
بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته
بی تو ازین زندگانی قلبم آزرده گشته
بی تو ای دنیای شادی دلم دریای درد است
چون کبوتر های غمگین نگاهم مات و سرد است
(sm50)(sm81)
صادق جان سهند یه چیزی فرستاد یادم نمیاد حالا خودش بیاد میگه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند جان کار داداش صادقم راه بنداز (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمتون گرم(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)صادق چه خبر (sm19)
(sm2) خبري نيست والا جز سلامتي(sm127) چه كار ميكني اين روزا؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات . ای روزا ر سپری می کنیم کارم می کنیم می خوریم می خوابیم میزنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی جان عاشق شدی (sm98)
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی راه افتادی مگه نگفتی من دیگه فعالیت نمیکنم
وای مردم هادی نوشته معظرت (sm2)
من کی گفتم حرف میزاری دهنم
مهم همينه بقيه اش الكيه(sm2)نقل قول:
(sm50)
(sm77)باشه بیا بزننقل قول:
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوووون قربون اون لبت بشم (sm127)نقل قول: