نه رسول تبعش خشکه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول،مرده پاییزی
هر روز پاییزه،هرسال پاییزه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نه رسول تبعش خشکه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول،مرده پاییزی
هر روز پاییزه،هرسال پاییزه(sm2)
دارم بازارگرمی میکنم که بیاد و ببینه وقتی بیاد میبینه که فقط و فقط باید گل های قالی رو دسته کنه و از لباس و آرایشگاه خبری نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش به حال همیشه دوست داشتم تنها زندگی کنم (sm50)نقل قول:
این سایتو برو خیلی خوبه شاعر های دیگه رو هم میتوی سرچ کنی بیاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خجالت بکش.نقل قول:
تختی،تشکی،چیزی.........
پوستش خراب میشه رو فرش(sm2)
اینو قبول دارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
میدونم زیاد میرم گنجورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم بیا تو پستو(sm2)
پستو رو شلوغ نکن (sm2)نقل قول:
تو هم بیا اون پشت شدیم 4 نفر.2 به 2(sm2)نقل قول:
نامدگان و رفتگان، از دو کرانه ی زمانسوی تو می دوند، هان ای تو همیشه در میاندر چمن تو می چرد آهوی دشت آسمانگرد سر تو می پرد باز سپید کهکشانهر چه به گرد خویشتن می نگرم درین چمنآینه ی ضمیر من جز تو نمی دهد نشانای گل بوستان سرا از پس پرده ها در آبوی تو می کشد مرا وقت سحر به بوستانای که نهان نشسته ای باغ درون هسته ایهسته فروشکسته ای کاین همه باغ شد روانمست نیاز من شدی، پرده ی ناز پس زدیاز دل خود بر آمدی، آمدن تو شد جهانآه که می زند برون، از سر و سینه موج خونمن چه کنم که از درون دست تو می کشد کمانپیش وجودت از عدم زنده و مرده را چه غم؟کز نفس تو دم به دم می شنویم بوی جانپیش تو، جامه در برم نعره زند که بر درمآمدمت که بنگرم گریه نمی دهد امان (sm27)