نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس کلت ببین خارش باید گرفته باشه .. (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس کلت ببین خارش باید گرفته باشه .. (sm59)
پلیز ترنسلیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد خشگله تا شب وقت داری اسم طرفو بگی ..
یا حرف نزن یا میزنی باس بگی ..
(sm118) سینجول تاریخ مجمع موزیک باران است درمورد تاریخ یک مجمع با احتیاط حرف بزنید
با پایان نمایش فیلم ها در جشنواره کن خبرگزاری فرانسه سه مدعی نخل طلا را معرفی کرد/ غیبت نام «فروشنده» در این فهرست تعجب آور است
دیوث تو دیگه از ما نیستی. من مدیر بودم جوری میبستمت که دیگه رنگ موزیک باران رو نبینی. با هر اکانتی، با هر سیستمی بخوای وارد بشی بهت یه بیلاخ نشون بده. تو چاقال شدی، میخوای پیش این و اون گنده گوزی کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشنیده میگیرم چون کسشری محض نبود ..
این گوزو زمان 13 پیداش شد. مکه بود، من هر فرومی میرفتم دیدم قبل البوم یه کیفیت 510 از دموهای اوای انتظار البوم گذاشته بود. دمو 100 کیلوبایتی شده بود 20 مگ. بعد وعده میداد البومم اینجوری میکنه. چند دیقه بعد میرفتم یه سایت دیگه میدیدم اونجام هستشنقل قول: