(sm2)حرف حقنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)حرف حقنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی نکونام، فرزند آیت الله نکونام با اعلام این خبر به انصاف نیوز، از جزییات و علت بازداشت اعلام بی اطلاعی کرد.
وی گفت: حال ایشان از لحاظ پزشکی مناسب نبود و همین دلیل فعلا به تهران منتقل شدند تا تحت مراقبت پزشکی باشند.
خاطرات حبس در راهه (sm120)
(sm120)خوانندهای که یک روز قطعهی «مهدی بیا» را با مضمون درددلهای یک پدر شهید با امام زمان(عج) منتشر کرده بود، حالا با آلبوم "ص" به پیامبر اسلام هتاکی میکند.
عاقبت مردی که همسرش را درون چمدان قاچاق کرد!(sm120)
ماموران امنیتی در ایستگاه قطار تریسبول در مرز بلاروس و مجارستان، به چمدان مرد فرانسوی شک کرده و در بازجویی، همسر او را داخل آن یافتند.
این مرد قصد داشت همسر خود را که یک تبعه روس است، وارد خاک اتحادیه اروپا کند، اما این اقدام باعث شد هر دو آنها پس از بازداشت مورد محاکمه قرار گیرند و احتمالا به سه سال حبس محکوم شوند.
گفتنی است طی سالهای اخیر تلاش برای قاچاق انسان از طریق مرزهای زمینی افزایش یافته است.
پیش از این یک پدر عربستانی هم قصد داشت پسر خردسال خود را از طریق جاسازی کردن در یک کارتن وارد خاک اردن کند که کودک توسط ماموران کشف شد.
مادر این کودک یک شهروند اندونزیایی بود که به صورت غیرقانونی در عربستان زندگی می کرد اما بعد از کشف جزئیات حادثه وی به کشورش بازگردانده شد و کودک با پدر خود در عربستان ماند.
فقط این آخوند نشده بود (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دنبال مطلب 6 7م شدن محسنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطلبی نداره که
مرتیکه بز تو همشو دیدی که میگی کیون گشاد نمیخواد بره زر مفت میزنه
جواب منم نده (sm2)
ماه تولد الکساندر ( پسر توماس ) با من یکیه (sm120) بسوز فنلاندی (sm75)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداحافظی گریه در یک غروبه
خداحافظی رنگ دشت جنوبه
خداحافظی غم توی کوله باره
(sm50)
خداحافظ ایران
خداحافظ وطن
وطن تو خوب بودی ، وطن وطن وطن (sm81)
آخه من چه جوری برم از وطن (sm74)
اینو میگن فخر فنلاندی (sm2)
از فروشگاه ما دیدن کنید (sm10)
http:/smartker.ir
(sm2)این از پیج خودمون اومده بود گفتم دلش نشکنه طرف رسمن کم دارهنقل قول:
ملی هم جواب مارو نمیده (sm81)
من جلو همه ، جلوی امیرالمومنین و شیخ الرئیس و بقیه رسماً عذرخواهی میکنم ازت خانم معلم ملیحه معروف به ملی و مالی (sm10)
آقا دیگه نبینم که به ملی بگین داش (sm11) فقط میتونین بگین ملی ( بعضی ها هم میگن مالی )
دفه آخرتون باشه
(sm120)من اهنگا رو اینجور مرتب میکنم سال 93 کمترین دانلود رو داشتم نسبت به سالای پیش که این نشان از اوفول موسیقی پاپ است (sm2)منبع معتبری است
پرمخاطبترین آلبومهای موسیقی در سال 93 کدامند؟
(sm3)
یادم رفت بگم
دیشب نوید و وحید 10 صفحه در مورد خرابی نت نوید تف دادن ، تا فی خالدون مخابرات و ... رفتن ، رفتم به نوید گفتم اسپلیتر رو درار ، سرعت درست شد (sm2)
(sm2)ها دیدم چه بحثایی میکردن گفتم وارد نشم بهتره
(sm50)
والا مهندسین مخابرات مونده بودن توش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
snr dns (sm120)
شکایت از مخابرات (sm2)
(sm120)
سه تا آلبوم افتضاح بیشترین فروش (sm25)
خواجه در فروش هم مافیا داره (sm2)
(sm120)هوادار زیاد داره میخرن دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا اسم پارو نبود تو لیست ؟
برای اینکه شرکتش نبود
اسفند پارسال تا میزدی شبکه یک ، تبلیغ دکتر سه سوت بود . گفتم ببینم چیه اینقد تبلیغ میکنن ، 10 دقیقه اول تموم نشده زدم pmc (sm2)نقل قول:
ملت احمقن (sm3) خو اول دان کن ببین خوبه ، بعد برو بخرنقل قول:
اینجوری خواننده فکر میکنه هر خزعبلی بخونه میفروشه !
طرف انقد کسخله که نمیدونه همون آهنگ هم داشت طعنه میزدنقل قول:
هر سال پخششون بد تر میشه (sm120)
یه زمانی چند سال پیش 2 3 تا فیلم خوب اون سالو پخش میکردن هر طور شده
الان بیشتر از نصفش که فیلمای ایرانی
اون بقیه هم خارچی ها هم به درد نخوره مگر توش اشتثنا پیدا بشه (sm120)
بگذریم که که نه ایرایش نه خارجیش دیدن نداره چون 20 30 مین از تایمش میزنن و گند میزنن به همه چی
(sm2)اون مال عوامه هوادار به این چیزا نیگا نمیکنه که میره میخرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیا هم اینجور جاستین ببیر البوم میده جزو پر فروشترین البومای دنیااس(sm98)
(sm81)کی معتاد شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ص اومده مگه؟(sm50)
اصن تفاوت فن بودن و مخاطب که محسن میگه همینه دیگه (sm59)
فن فرقی نداره چی به چیه! میره میخره...بدم باشه میخره چرتم باشه میخره
فروش ثابت واسه فناست همیشه....اون فروش خورده ای که ناچیز ادمای دیگه میخرن که مخاطب جدی موسیقین (sm120)
عوام و خواص نداره ، هواداری تو ایران ینی طرف تو آهنگ بگه ریدم ، همه بگن به بهنقل قول:
اینم لینک از اینجا پیگیری کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیبورد مایکروسافت (sm50)(sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
عوام نگفتم که بعدش خواص رو جلوش بذارینقل قول:
فن انتقادم داشته باشه البوم رو اورجینال میخره