هی(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هی(sm50)
Music and arrangement: shadmehr aghili
با این جمله دیگه باید خداحافظی کرد
چقدر سخته
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عنوان تاپیک رو عوض کنیم مسعود (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دنیای موازی الان شادمهر داره روی آلبوم جدیدش کار میکنه که همشو خودش ساخته ترانه سراهاشم مونا برزویی و نیلوفر لاری پور و جواد شریف پور هستند. دوتاشم قراره ویدئو کنه یکیش کارگردانش سینارت یکیش هم زیگوارت(sm74)
تو دنیای موازی تو طرفدار 6 اتیشه امیر تتلو هستی و میگی چرا دیگه تتلو اهنگ نمیده مردیم از بس شادمهر گوش دادیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معرفی چند اهنگ یونانی زیبا :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2-[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3-[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4-[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم لذت ببرید از شنیدنشون .
همه اش خوب فقط لاری پور رو فاکتور بگیر (sm120) بسیار آدم مزخرف ، بی ادب و بی اعصابی هست!نقل قول:
به جاش زهرا عاملی، روزبه بمانی رو جایگزین کن
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی بعضی کامنتهای چرتی که ملت میذارن میطلبه که باهاشون اونجوری برخورد بشه شهیار قنبری هم همینطوریه خیلی جدیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل تو کارنامه ی شادمهر درخشان ترین کارها با ترانه های نیلوفر لاریپور بوده .... البته همه ی اینا توهمه و گرنه در واقعیت به همین زودی دلتنگ همین ایمنی میشیم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر ترانه از این میگرفت نصفشو دور میریخت میساخت ملت حال میکردن کسی هم نمیدونست چخبره ... اونموقع کسی اصلاً براش مهم نبود ترانه سرا کیه تنظیم کننده کیه تا زمانی که فیسبوک اومد اینا شناخته شدن ... الان دیگه امثال لاری پور برا خودشون خانوم شدن نسوان الشعرا اهمیت پیدا کردن دیگه زنگ نمیزنن که شادمهر داداش ترانه دارم برات ... درست از زمانی که اینا شناخته شدن موسیقی رفت تو افت و حالا که هیچی نمونده ... تمام کلمات اشباع شده شعرا شبیه هم اصن همه چی شبیه هم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند ... توام به جای طرفداری از ران جرمی طرفدار ران سینجول میشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته احسان جان اون زمان شادمهر مثل الان انقد خود سر نبود چون با بهروز و نیلوفر تو یه لول بودن بعدها شادمهر دیگه هر چی شعر بهش میدادن توش دست میبرد ولی زمان لاری پور نسبت به بقیه خیلی کمتر این قضیه پیش میومد ... اصلا من شنیدم یکی از دلایلی که هیچوقت روزبه بمانی با شادمهر کار نکرد واسه این بود که اجازه نمیداد شادمهر دست ببره تو شعرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول در دنیای موازی همون جرمی میشه ...(sm2)نقل قول:
مسئله همینه شاعر حق نداره به خواننده بگه چرا چون پولشو میگیره ... آهنگساز و خواننده مختاره اونجاهایی که ملودی خور نیست بندازه دور ... بعدشم اینا صدقه سر خواننده ها بودن که معروف شدن وگرنه شاعر رو چه به معروف شدن ...نقل قول:
(sm70)نقل قول:
شایدم پنجول باشه(sm120)نقل قول:
نظرتون درباره اهنگ های راستین چیه ؟
من که خودم تازه فهمیدم همچین خواننده ای هم هست ،دو تا کار ازش شنیدم خیلی خوب بودن ،خصوصا اهنگ تماشا کن تماشامو که فوق العاده بود ،اهنگ دارکوبش هم قشنگ بود ،چند جا خوندم فرید زلاند این خواننده رو رو کرده ،صداش هم به نظرم خوبه ،البوم جدیدش هم ۲۰ ابان میاد .
درسته احسان جان پولشو میده ولی بازم صاحب اثر ترانه سرا و یا آهنگسازه ...البته اون ترانه سرا میتونه موافقت کنه که پولو بگیره و تو کارش دست برده بشه و یا اینکه میتونه قبول نکنه تو کارش دست ببره خواننده و قید همکاری رو کلا بزنه ...نقل قول:
خیلی جالبه شادمهر با استوری کردن عکس خودش و بهداد علنا تیر خلاصو به هممون زد که یعنی من دارم راهمو درست میرم و بهدادم کارش خیلی درسته نمخاید نخاید
اونو ولش کن ابی جان. آهنگ جدید پروین رو گوش دادی؟ ترانه مهدی ایوبی ، آهنگ افکاری . تنظیم خیلی زیبایی هم داره...نقل قول:
آره خیلی خوب بود جالبه یکی مث پروین که خواننده ی نوپاست تا این حد به عوامل موزیکهاش اهمیت میده و یکی مث شادمهر هم شده جاده صاف کنه یه مشت به درد نخور ... اگه وقت داشتی نقد آهنگ دست من نیست تو یوتیوب موزیک لند رو ببین خیلی جالب بود راجب آهنگای شادمهر میگه بالاخره بهداد موفق شد کارایی شبیه صادقلو و یاسینی برای شادمهر پیدا کنه و جالب بود که گفت خیلی هنر میخاد که رئال مادرید ( شادمهر ) باشی و بری تو دسته سه( امثال صادقلو و یاسینی ) رقابت کنی و تازه نتونی دیگه حتی حریف اونا هم بشی!!!! واقعا به نظرم بیراه نگفت چون کارایی که شادمهر داره میخونه بهترشو دارن خواننده های اون سبکی میخونننقل قول:
دقیقاً همینطوره. الان کارای بهتری از کارای شادمهر داره میاد بیرون. شادمهرم اگر با همین جوجه عوامل کار کنه میره توی خواننده های درجه دو و سه!نقل قول:
امکان نداره به خاطر عدم تکرار و نوآوری خودشو توی این منجلاب انداخته باشه. مثال نقضش الان همین علیرضای افکاری هست. با اینکه هر آهنگی که میسازه راحت میشه تشخیص داد کار افکاریه بدون اینکه عوامل رو ببینیم، اما به قدری به دل میشینه و زیباست که آدم کیف میکنه و اون بحث تکراری بودن منتفی میشه حداقل برای من.
خوب بهداد کاره خودشو کرد
فن پیج زد برای شادمهر خودش
کلا دیگه بیخیال بشید. ب قول معروف دیگه همه چیو دایورت کنید
(sm2)نقل قول:
ترانه سرا حکم کشاورز رو داره که گندم میکاره میفروشه کارخونه آرد ... وقتی فروشنده ای دیگه نباید احساس مالکیت داشته باشی ... مثلاً اردلان سرفراز ترانه سوغاتی رو ثبت مالکیت کرده منتظره یکی حتی تو حموم خونه ش بازخونی کنه تا ازش شکایت کنه ... در صورتی که اگه هایده ای در کار نبود سوغاتی هم تو کتاب شعر میموند ...نقل قول:
کلاً ترانه سراها تو این سالها پورو شدن و باج گیر ...
مسعود وقتی کسی میگه بیخیال شید خودش بیشتر درگیره مساله شده فقط دیگه حوصله نداره ... خودمم همینجوری هستم حوصله ندارم میگم بیخیال ...نقل قول:
در مورد شادمهر واقعاً باید بیخیال شد ... باتلاق بدی گیر کرده ...
منم خیلی وقته شل کردم که درد نداشته باشه(sm120)نقل قول:
میشه لینک بدینقل قول:
بفرما...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگشم توی کانال تلگرامش(تو بیو پیج) گذاشته (sm10)
با کمال احترام مخالفم احسان جان اتفاقا خواننده ها خیلی پر رو شدن در صورتی که نقش یه خواننده توی یه اثر هنری فقط مجریه مثل یه هنرپیشه توی فیلمه اینکه چرا دیگه آهنگا به موندگاری قبل نیست چون ترانه سراها و موزیسین های خوب دیگه نیستن و یا کم کار شدن مطمئنا اگه هایده هم الان زنده بود اون درخشش سابق رو نداشت و ضمن اینکه شما از هر کسی بپرسی صاحب اثر تا دنیا دنیاست حتی تا گرفتن قرون آخر پولش ترانه سرا و آهنگسازه و هر جایی که قانوک کپی رایت باشه هنرمند هر جا که یه اثری رو تو کنسرت مهمونی و هر جایی برگزار کنه باید مجددا حق و دستمزد صاحب اثر رو بده چون خواننده فقط اثر رو برای اجرا خریداری کرده و نمیتونه خودشو صاحب واقعی اون بدونه ... بازم نطرت محترمه داداش اما من نظرم اینهنقل قول:
نیما جان شادمهر الانشم دیگه جزو خواننده های سطح اول ما نیست مطمئنا از هر آدم کاربلدی تو کار موزیک بپرسی اینو تایید میکنه .... اگه آهنگاش هنوز پر بازدیده دلیلش اینه هواداراش که خود ما هم جزوشیم هر بار فکر میکنن کار خوبی تو راهه و میرن استقبال میکنن ولی بعدش تو ذوقشون میخوره باور کن اگه چند روز قبل پخش کارش یه دمو ازش پخش کنه آمار دانلود و بازدیدهاش نصف میشهنقل قول:
آهنگساز جدا از ترانه سرا میشه از نظر من ... چرا ترانه سراها قهر کردن ؟ دلیلش اینه که تازه چند سالیه معروف شدن ... بعضیهاشون میگن داریوش گوگوش حق ما رو ندادن ... حتی حسن شماعی زاده میگه پشت دست داغ کردم برای کسی آهنگ بسازم ... تازه یادشون افتاده حق و حقوق دارن ؟ شهیار قنبری چرا پرخاشگر شده ؟ تازه فهمیده حق و حقوق داره یا اینکه فضای مجازی و فالوور باعث شد یادش بیفته سی سال پیش حقشو ندادن ...؟!!! کم کار شدن چون بهشون حس بزرگی دست داده ... کسر شان براشون محسوب میشه بر اساس صدای خواننده شعر بگن و اون خواننده بگه فلانی زنگ زد گفت آهنگ دارم چفته صدای خودت ... !!! مثلاً سیاوش قمیشی گفت اول گوگوش زنگ زد میای آهنگ بخونیم و منم گفتم از خدامه و ابرویی داد بالا ... جامعه موسیقی ( داخل و لس آنجلس نداره ) همگی غرور دارن و همدیگه رو قبول ندارن ... مثلاً نوش آفرین گفت انگار همه با هم قهر کردن و دشمن هم هستن ... چرا این شرایط بوجود اومده ؟! همین چیزاس ...نقل قول:
قانون کپی رایت لازمه ولی در ایران چیزی به عنوان کپی رایت وجود نداره ... اما بازم چرا حالا ترانه سراها یادشون افتاده ؟!
طرفدار خواننده ها نیستم ولی خواننده در راس قرار داره اگه نباشه بقیه هم نیستن ...
به هر حال ترانه سراها و آهنگسازهای ما حتی اگه همین امروزم یادشون افتاده باشه که حقشون رو ندادن بازم قانون میگه صاحب اثر هنری یا همون مولفش ترانه سرا و آهنگسازشه هیچ فرقی هم نمیکنه هر جایی که اجرا بشه باید حقوقشون پرداخت بشه ...مشکل خوانند ها های قدیمی یا ترانه سراها و موزیسین های فعلی الان همینه نمیشه که زیرآبی رفت خواننده های مشهور ما الان برای اینکه کار مجانی بگیرن نمیرن با بزرگان ترانه و موسیقی کار کنن و کار رایگان از ایران میگیرن ولی برای پر کردن سالن های کنسرت از صندوق پس اندازشون که همون کارهای قدیمی هست استفاده میکنن چون مردم برای شنیدن اون کارها به سالنهای کنسرت میان... من به حواشیش کاری ندارم فقط قانونش رو گفتم اینه که خواننده هیچوقت نمیتونه ادعای مالکیت یه اثر رو داشته باشهنقل قول:
هرچی احسان میگه اشتباهه.. کلا هرچی میگه برعکسش عمل کنیدنقل قول:
اما من از احسان حمایت میکنیم... پشتیبانی کامل من رو داره(sm2)
نقل قول:
من میخوام بفهمن این حق و حقوق رو اینا چه جوری حساب میکنن، مثلا ی آهنگ واسهی گوگوش بسازی و یا شعرشو بگی چن در میاد؟ چرا این چیزا معلوم نیست برای ما، چرا قیمتها مشخص نیست.
به هر حال هر چقدر اینها آهنگ ساخته باشند چند برابر پولشو از یوتیوب دراوردن، برو اونجا ببین چه خبره، ی آشنا دارم تو بانک، میگه این کمپانیهای کلتکس و ترانه حسابهای ۵ رقمی در ماه برداشت میکنن از همین راه، از اینجا چیزی به آهنگ سازا و بقیه نمیرسه!؟ چقدر حرص میزنن اینا.