ساسان و میثم چرا شماها چیزی نمیگین همیشه حرف میزدین چرا نیستین (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ساسان و میثم چرا شماها چیزی نمیگین همیشه حرف میزدین چرا نیستین (sm50)
تا تو به جانب جهان ،
آغوشتُ وامیکنی ،
خورشیدهای منتظر ،
تک تک به سمت من میان
ترانه های گم شده ،
سمفونی ها ناتموم ،
دوباره گی میکنن و
یه فرصت تازه میخوان ... (sm50)
ساسی مانکن خواننده میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارادتمند رفقا(sm176)
ضرر نمیکنی ، بمون
ضرر نمیکنی ، بمون
ضرر نمیکنی ، بمون
ضرر نمیکنی ، بمون ... (sm50)
برای گفتن من ،شعر هم به گِل مانده(sm50)
(sm98)
فدات ساسان جان(sm10) . یه چیزی بگین ما را تنها نزارین . هیچ کسو ندارم فقط شماها هستین (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم دعوا کردی (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی،منم همین احساس رو دارم(sm10)
تاج سری تو و میثم از ما بزرگترین (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم یه مدت نبودم تو انجمن منم بن شده بودم وقتی شماها نبودین وای ببینی چقدر گریه کردم وقتی بن شدم و شماها رفتین و حتی میثم که داغ دلم کرد خدا را شکر که میثم و ساسان جان برگشتند من با وجود شماها لذت میبرم از این زندگی
وفتی شماها نبودین صابر و هادی و سهند رفتن و حتی احمد میخواست بره که من نزاشتم که گفت اینا نباشن جای من اینجا نیستش خدا را شکر برگشتین قول بدین که دیگه کسی اذیت نکنین و ما را تنها نزارین
من از این کانال می گیرم filtercut@نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دختر عمه 2 سالم دیشب فوت کرد
دنیای شخمی
(sm50)
وافعا ؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا مریض بود ؟ چجور ؟ (sm50)
از روز شنبه آنفولانزا گرفت دیروز مرد
روز جمعه سالم سالم بود
کلا تو این سه چهار روز یک دفعه حالش بد و بدتر شد
این آنفولانزا رو جدی بگیرید مخصوصا واسه بچه ها که بدنشون ضعیفه
(sm50)
دمت گرم سهند جان(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طفل معصوم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تسليت ميگم داداش(sm74)(sm127)
آخی . (sm81)نقل قول:
تسلیت میگم حمید جان . غم آخرت باشه (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه چرا واکسن واسش نزدن اگر میزدن شاید اینجوری نمیشد . خیلی سخته تو این شرایط (sm81)نقل قول:
چی بگم
میگن آنفولانزای شدید بوده
عفونت کل خونش رو گرفته بود
(sm88)(sm81)
(sm172)
آهنگ گرفتار از راشید(sm50)
یادش بخیر واسه زمانی بود که غم کمتر بود
بچه بودم فکر میکردم معین خونده!!!
حمید جان(sm10)
تسلیت میگم- غم آخرتون باشه
تشکر داداش (sm10)
غم نبینید .
والا تو این مملکت مگه خوشی هم هست
(sm50)
از اون موقعی که اربعین تمام شد مردم از کربلا برگشتن بیماری باخودشون اوردن من نمیگم دکتر میگه.
هنوز من سرفه میکنم دکتر نرفتم
گلوم پاره شد بیماری بدجوری ....
تسلیت حمیدجان (sm74)نقل قول:
- (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون دوستان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تسلیت میگم دوست نازنین...(sm74)
منم خواهر کوچیکمو چندین سال پیش از دست دادم.... خیلی سخته مرگ عضو خانواده مخصوصأ دختر باشه روحیه آدم داغون میشه(sm175)