نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يعني بد شكلترين سلامي بود كه تو عمرم ديدم (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يعني بد شكلترين سلامي بود كه تو عمرم ديدم (sm30)
(sm154)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتي (sm176)
الي اينا لينكه ميذاري ؟
بحث کنتاکت نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخوام قضیه اون شب رو دوباره باز کنم ولی حالا که گفته شده ...
اون شب که تو با آلاسکا حرفت شده بود تو تاپیک جام جهانی من نبودم و دیر رسیدم ، مثل الان نبود که برگردم چند صفحه بخونم چون حسین و امین ماشالله تو 5 دقیقه 30 صفحه میرفتن جلو ...
من وقتی رسیدم که دعوا تموم شده بود و ازت نقل گرفتم که بیخیال شو و علیرضا ناراحت شد و اون حرف رو زد و رفت ... بعد اون تاپیک جام جهانی شما دیدی من علیرضا رو مسخره کنم ؟؟ فقط گفتم زودرنج تر از منه همین !! شما شاهدی که من چیزی بهش نگفتم . حالا امیر میگه من علیرضا رو مسخره کردم !
این آهنگ از گروه Scorpions در یک کلمه بینظیره!!اسم موزیک Rock You Like a Hurricane از آلبوم Love at First Sting سال 1983 هست !!!هم خوانندگی عالی - ریتم عالی - سولو عالی - خلاصه همه چیز این موزیک عالیه !!هر کی گوش نداده شک نکنه از دست نده !!!عالیه !!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه یه سری کاراکتر نا مفهومه ! خب لینک دیگه
چی اشترمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حقيقت يه سري كاراكتر نامفهومه چون نميشه واردش شد
باس کپی کنی تو ادرس بارنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]