عجب آلبومی یه این(sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب آلبومی یه این(sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسام اگر میخوای بری برو دیگه اینجا وایستادی کیونتو لم دادی
(sm51)واقننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شايد منظور امير اون يكي دو باريه كه بحث اون روز پيش اومد دقيق نميدونم منظورش چي بود ولي اينا واقعا چيزي نيست كه باعث دلخوري بشه بيشتر يه سوء تفاهمه كه ميشه به راحتي حل شه تا اين حد جبهه گيري ارزش نداره تو با هر كسي راحتي حرف ميزني از هر كسي ناراحتي يا برطرف ميكني يا تو ذهنت بلاك همين
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي
حالا هی کشش بدین
(sm51)بوکلتم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخریش هم بذار بگم
آلبوم امینم تو همین یکی دوزه میاد
(sm27)
(sm70)اون نقد فیلم بخوره تو کلتون چی میشد دیشبم نقد داشتین نفسم میومد
همون یکی دو بار هم که بحث پیش اومد من از علیرضا چیزی نگفتم ، فقط گفتم از من زود رنج ترِنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا باعث دلخوری نیست ، خودتم میدونی