[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm209)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm209)(sm120)
امتحانا که چهارشبه هفته پیش تموم شد... (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه چهارتا درس رو اعلام کردن، رضایت بخش بوده (sm128) اما از یه درس میترسم که هنوز اعلام نکرده و خوبم ندادم (sm81) فکر کنم بیفتم (sm74)
حالا میگی به ... (sm2)(sm2)(sm2)
یه سایت بود که سریال ترکی و ایرانی داشت لینک ادرس جدید چی ؟
سریال ممنوعه رو میخوام
(sm50)دریاییم خرابم نکن
آیا بالا بودن مصرف cpu دیتابیس ربطی به قالب سایت داره؟
هر چقدر به هاستینگ تیکت میزنم میگه ایراد از کدهای قالبته
(sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ثمره 40 سال #عنقلاب نکبت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه زبانت خوبه بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب که نیست ولی تا اونجایی که سوادم کشید متوجه شدم که یک سری راهکار برای کاهش مصرف cpu ارائه داده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی سایت های ایرانی هم جستجو کرده بودم و تقریباً همه کار کردم ولی مشکل من فقط توی دیتابیسه. چرا اینقدر cpu رو اشغال میکنه؟ نمیدونم چه مرگشه (sm178)
(sm50)
(sm50)