آخی(sm81) . خیلی سخته احمد جان . خدا بهت صبر بده
نمایش نسخه قابل چاپ
آخی(sm81) . خیلی سخته احمد جان . خدا بهت صبر بده
سرتون سلامت (sm127)
فدات محمدحسین من از اون موقع دیگه آدم سابق نیستم مثه این میمونه که منم اونموقع همراه خانواده مردم ولی نمردم و ایکاش میردم حالا این که دارم زندگی میکنم یک کپی از من قبلیه نه خودم....
لعنت به این دنیای بی وفا (sm81)
خودتو ناراحت نکن زندگی همینه داداش گلم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید باعث رنجش خاطر شما بشه ولی نگم نمیشه الان این که خودم کیم واقعأ نمیدونم هر از گاهی چنان از شدت دلتنگی خفه میشم که مجبورم روزا داروی ضد اظطراب بخورم مرتب و شبا هم که چون نمیتونم بخوابم داروی آرام بخش و خواب آور میخورم...
زندگی برام خیلی سخته
زندگی واسه همه سخته.(sm50) در ضمن اظطراب نه اضطراب درسته (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها آرامشی که برام مونده جز موسیقی چیز دیگه ای نیست همش خودمو با موزیک سرگرم میکنم...(sm50)
احمد جان آرزوی صبر دارم و روحشون شاد
حمید جان تسلیت داداش(sm10)
راستی دی ماه اعزامه تو چطور بهمن ماه میری؟
قربانت ساسان سر شما هم سلامت...(sm10)
راس میگه حمید این چه صیغه ایه...؟
خار خندید و به گل گفت سلام
و جوابی نشنید !
خار رنجید ولی هیچ نگفت ...
ساعتی چند گذشت ،
گل چه زیبا شده بود ...
دستِ بیرحمی نزدیک آمد ،
گل سراسیمه ز وحشت افسرد ...
لیک آن خار در آن دست خَلید ،
و گل از مرگ رهید !
صبح فردا که رسید ،
خار با شبنمی از خواب پرید !
گل صميمانه به او گفت سلام ...!
گل اگر خار نداشت ...
دل اگر بی غم بود ...
اگر از بهر كبوتر قفسی تنگ نبود ،
زندگی ، عشق ، اسارت همه بی معنا بود !
فریدون مشیری
سلامت باشی داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 2 دی اعزامم
کرمان - نیروی انتظامی
دوستان اینترنت دانلود رایگان شبانه کدوم ISP بگیرم؟
اصلأ دانلود رایگان شبانه هست...؟
همراه اول بگیر
کدوم سرویسش و ماهیانه چند و ترافیک چقدر و همچنین سرعت...؟(sm171)
یه مودم 4 جی بگیر
همراه اول و ایرانسل طرح های شبانه دارن
همراه اول یکی از طرح های شبانه اش از ساعت 1 بامداد تا 11 ظهر هستش ماهیانه 30 تومن .
ولی ایرانسل شبانه ساعتی داره
سرعت چند حمید؟
یعنی سرعت واقعی براساس مگابایت...
برای من 2 الی 4 مگابایت هستش
من با ايرانسل تا سرعت 6.9 مگ سرعت دانلود گرفتمنقل قول:
میرم همرا اول...
سرعت بستگی به مسافت شما تا دکل همراه اول یا ایرانسل هستش . و البته باید مطمئن باشی منطقه ای که می شنید 4 جی رو ساپورت می کنه
من فاصله خونمون تا دکل زیاده و سرعتم بین 1.5 تا 2 مگابایت بر ثانیه هستش
البته من اینترنت برای کامیوتر شخصی میخوام نه موبایلم...
.....(sm74)(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راحت می توی به کامپیوتر و لپ تاپ و گوشی وصلش کنی
قربانتنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه نوشتی بود بهمن اما خب ب هرحال موفق باشی
انتظامی کلا بگایی هست امیدوارم بدنگذره بهت
شایعه کرده اندی فوت شده(sm50)
احمد جان این مدل خیلی خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جالب منم همینو میخواستم بگم میخرمش از همه بهتر فقط اینه بقیه صفحه نمایش ندارن
حمید جان کدوم مدل خوبه منو ساسان همون مدل انتخاب کردیم شما همینو میگیننقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما اشتباه نوشتم ماه های زوج اعزام هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم تاییدش می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله بله(sm19)نقل قول:
من دی۹۳رفتم(sm50)
شايعه ست ديگه مثل شايعه مرگ جنتي بزرگوار(sm120)نقل قول:
حمید ی سوالاین کلیپ اخر برنامه امیر قاسمی که سالار میخونه رو داری برام اپلود کنی؟ یا اصن جایی هست بگیریم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شایعه یکم اونور تره
(sm59)(sm2)نقل قول:
چرا همه جا تایید کردن مرگ اندی رو
لطفا کسی موثق میدونه بگه چه خبره