آرون که هیچ،شهاب اکبری هم زده بود باز کاریش نداشتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آرون که هیچ،شهاب اکبری هم زده بود باز کاریش نداشتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلت میاد با عشق من کاری داشته باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخ ببخشید عسیسم!نقل قول:
حقیقت تلخه.فرغون فرغونه(sm2)
(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
دوستان کسی میدونه که برای تقویت برق خونگی چیکار باید کرد ؟
یه کولر پنجره ای داریم که هر وقت روشنش می کنیم ، فیوز میپره
(sm54)
یه زنگ بزن اداره برق رایگان میان چک میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm109)
زنگ زدیم . بدون اینکه بیان و بازدید کنن از همون پشت تلفن یه جورایی حالیمون کرد که : همینه که هست . می خوای بخواه ، نمیخوای هم بخواه . مهم اینه که آخوندا برقشون قویه و شماها از گرمه جزغاله هم بشین ککشون هم نمیگزه (sm54)نقل قول:
امروز کلی باهاشون جرو بحث کردم . تا الان هم عصبانیتم فروکش نکرده . از صبح تا الان دارم فحش بارونشون میکنم ولی هنوزم دلم خنک نشده (sm54)
ترانس بزارین