سنندج که هواش،خیلی خوبه..هم شهر خوشگلیه هم هواش خوبه..من اومدم سنندج(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سنندج که هواش،خیلی خوبه..هم شهر خوشگلیه هم هواش خوبه..من اومدم سنندج(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اشترم همه نابود شن سینا از عمه من البوم بگیره
همینا کیون مارو پاره کرده انگار نه انگار... به نهران که میرسه 3روز همه جا تعطیل میشه سر هر 4راه 1آمبولانس آماده باش وامیسته مبادا کسی طوریش شه...نقل قول:
من از فکرت بيرون نميرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره کلي برف مياد قد يه بارون بهاري
دستت و بکن تويِ قاب . . سريعتر
من این آمار آلودگی رو قبول ندارم
قزوین یکی از تمیز ترین شهرهای ایرانه ، اصلا الودگی نداره (sm19)
کرج ولی خیلی تخمیه (sm25)
خدا جمیع ـمون رو قرین آرامش قرار دهد... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس ریورس ـش معنی داره... ممنون...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) کجاش خوبه ؟ خوب وقتی اومدی حتما اینجا اوج الودگیش برای تابستونه برعکس تهران که تو سرما بیشتر آلوده میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اشترم خودت البومو بزن بنویس برای اولین بار در جهان