مسعود باز خوشحال شدی و جو کار خودشو کرده(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
مسعود باز خوشحال شدی و جو کار خودشو کرده(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم طرفدار تو سایت رادیو نبود الان هست
تمام ترکهای جدید شادمهر اهم از حس خوبیه و گمت کردم رابطه و معروف الان هست که قبلا اینا نبودن چون قطع همکاری کرده بودن سایت نتونست قرار بده ولی حالا همه هستن این یعنی توافق
(sm10)(sm127)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توافقشون مثل توافق هسته ای داستان دار بود
بازم جای تحسین داره مقاومت شادمهر مقابل رادیویی که بقیه واسه پولش سر تعظیم فرود آوردن
جالب بود له له زدن رادیو واسه کار با شادمهر
ایشالا سال خوبی در پیش باشه
واسه همه مردم ایران
94 با خوبی و بدیش گذشت
آینده رو دریابیم که مثل دیروزو امروزمون نباشه
سلامتی
شادی
عشق
موفقیت تو تک تک مراحل زندگی
آرزومه واسه همه کاربرای سایت و مدیران
شب جمعه س برای شادی و آمرزش روح همه گذشتگان و همچنین پدر من حقیر فاتحه بفرستید
اگه بدی و بی احترامی از من دیدید حلال کنید
ما رفتیم تا هفته دوم فروردین
ایشالا به زودی از خماری در میایم
اندکی صبر شادمهر نزدیک است
فعلا خدانگهدار
شاد و شادمهری باشید
و من الله توفیق ...
(sm127)(sm127)(sm127)
خدا رحمتش کنه پدرتو پارساجان.انشالله سال خوبی داشته باشید. و سال پر کار و خوبی و پرآهنگی از شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای یعنی میشه دوتا ویدئو عید پخش بشه.مثل سبب و رسیدی
واضح تر بگو ای کیوی ما پایینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور فقط باتو عشقم قراره بیاد؟
مر30 پارسا جان شما هم سال خوبی داشته باشیدنقل قول:
(sm101)