سلام دوستان آلبوم فریبا شادمهر عقیلی با کیفیت اورجینال پیدا میشه؟ کسی داره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان آلبوم فریبا شادمهر عقیلی با کیفیت اورجینال پیدا میشه؟ کسی داره
موجود نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط salahsal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام با کیفیت خوب من دارم
خبری نیست؟
سلامتی
با این وضعیت آهنگا خبری نباشه بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی این آهنگای آخرش را ک گوش میکنم تازه میفهمم آهنگایی مثل روز سرد تجربه کن تنهاییام و... چقدر خوب بودند
این آخری که شاهکار بود با اون صدای استکان نعلبکی وسطشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا بهتره حالا حالاها آهنگی ازش نیاد البته قطعا بعیده و ماه دیگه باز یکی دیگه میده
اه با این سلیقه های گندتون ... (sm65) (sm290)
what the faz
وقتی یک نفر میاد میگه شادمهر به اندازه از صداش کار میکشه خیلی عصبانی میشم ،این رو اینجور برداشت میکنم که میخواد بگه شادمهر صدا نداره ،خب طبیعیه هر خواننده ای باید توانایی های صداش رو برای اجرای اهنگ های مختلف در نظر بگیره ،غیر از ابی معین و هایده ،که تقریبا هر نوع اهنگی رو باتوجه به صداشون میتونن اجرا کنند ،بقیه خواننده ها هم باید این نکته رو رعایت کنند ،الان مثلا اگه داریوش جای خوندن اهنگ های اعتراضی یا غمگین میومد اهنگ های ریتمیک میخوند باز هم اینقدر موفق میشد ؟
یک چیز دیگه هم که خیلی من رو عصبانی میکنه اینه که بعضی ها میگن شادمهر خواننده خوبی نیست ،کلا بعضی ها قدرت خوانندگی رو فقط به توانایی اجرای زنده میدونند ،در صورتی که به نظرم اجرای زنده بخشی از توانایی یک خوانندست ،این که یک خواننده بتونه احساسی که در یک ترانه یا ملودی هست رو به خوبی به مخاطب انتقال بده یعنی خواننده خوبیه،
و شادمهر هم با داشتن این همه اهنگ ماندگار قطعا خواننده خوبیه،چونکه یکی از لازمه های ماندگاری یک اثر اجرای خوب اون هست .
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقای bigbig خبر جدید چی داری
(sm2) فرزاد فرزین با میلاد هاشمی = کار شادمهری
جالبه همه زدن تو فضای دوتا کار بی احساس و دست من نیست این چند وقت چندین کار توو فضای این دوتا کار شنیدم
دیگه تا عید خبری نیست .شاااید واسه تولدش آهنگ بده اگه نده دیگه تا دم عید نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز داشتم آهنگ تصمیم علی لهراسبی با تنظیم و آهنگسازی شادمهر رو گوش میدادم
پسر مگه میشه بعد سالها این آهنگ هنوزم خفن و قلدر باشه؟،؟ بعدش شما تحریرارو نگاه کن یا اون گیتاری که اون وسط سولو میزنه (sm74)(sm178)(sm178)(sm178)
امشب کنسرت شادمهره بوده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت دیشب شادمهر واقعا غافلگیرم کرد و بعد از مدت ها لذت بردم ازش. تقریبا ۹۰ درصد آهنگها لایو اجرا شد به جر چندتا که زیادی بالا پایین میپرید. حتی آهنگهای اخیرشم آنپلاگد نشست رو صندلی و خوند و عالی بود خلاصه. این پیج چندتا از اجراهارو گذاشته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرای یخ زدم با تحریرها و تنظیم عالی
چه خرکیف شدند اینانقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آخر نفهمیدم این اجرا ها پلی بک هست یا نه ؟
اگه لایو هست چرا شعر ها رو دیگه یادش نمیره و اینقدر تمیز اجرا میکنه
اگه پلی بک هست چرا خیلی ها میگن لایو هست؟
این کنسرت اخر رو کامل از اول تا ته لایو دیدم مننقل قول:
نوشته اصلی توسط ساعد باقری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارت اول کنسرت چنتا اهنگ رو شعر یه لحظه یادش رفت و از ریتمم چند بار خارج شد تو چنتا اهنگ
یکی دوبار هم داشت میخوند دید ملت دارن میخونن وسط خوندن قطع کرد که مردم بخونن ( بجز اهنگ محال و روز سرد که همیشه مردم میخونن یه تیکه هاشو )
اهنگ چه خوابایی اون سوت اولش رو داشت ادای سوت زدن در میاورد یهو گفت این سوتشو من نمیزنم خودشم خندید
پارت دو هم انپلاگا که جای بحث نداره اصن
ولی اهنگ محال و پاپ کورن زیر صدا پخش میشد فکر کنم
حالا یا سینا ( نوازنده کیبوردش ) بود همزمان باش میخوند ( مث کاری که شوبرت تو کنسرتای ابی میکرد یا بقیه حتی ) یا صدای ضبط شده بود نفهمیدم
ولی رو اونم خودش میخوند. اینجوری نبود که لب بزنه
ویلون هم لایو میزد تو اهنگ پاپ کرن و چه چند ثانیه حتی اونم از ریتم خارج شد تابلو بود لایوه
خود اون یارو که داشت لایو میگرفت هم میگفت منم فکر میکردم پلی بک باشه ولی همه رو میفهمم که لایوه
شادمهرم مث بقیه بی عیب و ایراد نی
منم دیگه مث دوران جوونی تعصبی روش ندارم و از خیلی اهنگا و کاراش هم بدم میاد حتی ولی خدا نکنه یکی یه حرکتی بزنه که چند نفر خوششون نیاد
هرچی بخوان میچسبونن به طرف
از بحث اعتیاد و تجاوز بگیر تا... :))))
خب بالاخره بعد از سال ها قسمت شد رفتیم کنسرت اسطوره. جای همگی دوستان موزیک بارانی که سال ها اینجا به بهانه شادمهر دور هم جمع بودیم خالی. ایشالا قسمت همه. راجع به لایو و پلی بک فعلا نمیخوام حرف بزنم فقط یه نکته ی جالبی که کاملا برگای خوده شادمهرم ریخت استقبال عجیب غریب از تراک "یخ زدم" بود ، بر خلاف چیزی که همیشه دوستان میگن توی این تاپیک راجع به تموم شدن شادمهر و این صحبت ها استقابل از تراک های جدیدش خصوصا همین "یخ زدم" و "بی احساس" در حد تقدیر بود توسط مردم که واقعا عجیبه این قضیه!! اگر کلیپش رو پیدا کردین حتما به ری اکشن صورت شادمهر موقع خوندن آنپلاگد یخ زدم دقت کنید صدای شدید مردم رو که میشنوه قشنگ جا میخوره بر میگرده سینا مقدم(کیبوردیست گروهش) رو نگاه میکنه
استیج گردانی و انرژی شادمهر و کل برنامه عالی بود. اجراهای آنپلاگدش لایو بود و خیلی خیلی خیلی خوب بود فقط کاشکی خودشم ساز میزد. انتخاب آهنگهایی که تو کنسرت اجرا میکنه واقعا عجیب و احمقانه ست. تراکی مثل عادت رو نخوند یا از آلبوم طرفدار هیچی نخوند. از کارهای قدیمی فقط علامت سوال و چشمای عاشق و محال رو اجرا کرد. کلا واقعا نمیدونم چی تو مغزش میگذره که این همه تراک هیت و مگا هیت رو اجرا نمیکنه بعد شاهد اجرای مثلا زنده(!) پاپ کرن هستیم. یا خوندن تراک های کاور انگلیسی که به جاش میشد حداقل چهارتا از شاهکارهای قدیمیش رو بشنویم. اخرشم تاکید کرد از خوانندگی خوشش نمیاد و یه جورایی دوست داره نخونه و دلیلش از خوندن استقبال مردم از کارای جدیدشه.
صدای هوادارا رو به بهداد میرسوندینقل قول:
نوشته اصلی توسط fdd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزینش به پول ما چقدر شد؟؟؟؟؟تاثیر پایین اومدن لیر تو ترکیه حس شد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط fdd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعا اون شب اگر میتونستم اول از همه صدام رو به خودش میرسوندم و یک صحبت اساسی راجع به موضوع لایو و پلی بک میکردیم باهم خخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمت بلیط کنسرت به دلاره برای همین خیلی فرقی نمیکنه از 80 دلار به بالا. پایین آمدن لیر توی پایین آمدن هزینه های سفر به ترکیه(تردد و خورد و خوراک) شاید نقش داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط edvin242 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چون فاصله ام خیلی باش کم بود یه جا تا دیدم یه خرده سر و صدا کمه داد زدم ماندگار و مسافر رو بخون ، برگشت نگاه کرد با تعجب بعد خنده اش گرفت گفت آهنگ درخواستی شد خخخ البته من که میدونستم نمیخونه صرفا خواستم یادآوریش کنم شاهکاری مثل ماندگار داره که هنوز برای طرفداراش مهم و محبوبه شاید فرجی بشه بیارش تو پلی لیست
باید بندازیش تو گونی ببریش انقدر کتکش بزنی تا ماندگار و مسافر یادش بیادنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش بیخیالش شو..مردم از همین کارها هم استقبال کردن و شادمعر هم پول براش مهم..الان دوست من رفته ترکیه نزدیک 8ملیون هم شادمهر رفته هم منصور..عشق وحالش هم کرده
خب خدارو شکر شادمهر با کنسرت اخیرش دهن خیلیا رو بست. همونایی که تا یه اتفاقی میوفته موقع تخریب شادمهر فقط پیداشون میشه.
البته این برای من روشن بود
شاد و شادمهری باشید
کنسرت آخرشم مثل تمام کنسرتهای اخیر پلی بک بود متاسفانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm70)(sm70)
همش پلی بک نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داداش شما متوجه نیستی از نظر این دوستان کلا شادمهر پلی بکه
مسعود برو پیج موزیک لند استوریهاشو ببین اجرای تقدیر رو که صداش داره پخش نیشه بعد حول میکنه یهو میکردفن رو میاره بالا ولی چند ثانیه با تاخیرنقل قول: