سلام
یه سری فیلم با گوشیم گرفته بودم الان تو سیستم کج نشون میده
آیا راهی هست؟؟(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
یه سری فیلم با گوشیم گرفته بودم الان تو سیستم کج نشون میده
آیا راهی هست؟؟(sm74)
برو همون ماستتو بخور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اول دانلود کن(sm2)
دانلود چی فیلم شمال خودم گرفتم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره با نرم افزار میتونی درستشون کنی و دوباره سیوشون کنی صب کن اسم نرم افزاره ویژال استدیو بود فک کنم همچین چیزینقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داخل نرم افزار گردش به چپ و راست داره میزنی دوباره سیوشن میکنی
الی به من خیانت نمیکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم دانلود کن ضرر نداره(sm2)نقل قول:
امیر نمیشه تشکر های منو برگردونی چی وعضشه آخه براشون دود چراغ خوردما ؟ (sm74)(sm2)
تو الان الی صدبار صدا کن ببین جوابتو میده(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی و من رفیق گرمابه استخر شدیم(sm2)
امیر داش یه کد هست بیا بزن تو پنل لینک اهنگو بدی پلیر میاره میخونه اینقد باحاله (sm2)
ولی بچه ها جنبه ندارن به فناش میدن کثافطا (sm2)