نه(sm120) یاد گرفتی من هم بوگو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه(sm120) یاد گرفتی من هم بوگو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب 3600 تومن برنده شدم(sm120)
از من كه خيلي وقته گذشته (sm120)
ولي از بچه هاي دور و بر و اهل فن كه شنيدم همه يك صدا ميگفتن فيفا بهتر از پي اس بوده اين دو سال اخير امسال ُ نميدونم حالا ولي كلا فكر ميكنم فيفا حرفه اي تر باشه (sm120)
تاپ پلیر 0-0 کردم ولی دست دوم 1-0 باختم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما پی اس بازیم ولی باید اقرار کنیم فیفا 14 به پس سر بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
15 رو زوده قضاوت کنیم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 در صد عملی (sm120)
بچه ها مجمع رو جمع کنیم تورنمنت بزاریم (sm120)
مبارك است حسابي افتادي رو دور بردا (sm132)(sm120)نقل قول:
امشب واسه من خيلي حياتيه (sm173)
امسال پی اس بهتر از فیفاست(sm120)نقل قول:
امسال میانگین نمراتش بین سایت های منتقدین شد 84(sm120) فیفا 82(sm120)
(sm59)نقل قول:
272(sm173)
خيلي هم سر بود (sm120)نقل قول:
كلا فيفا سخت ترم هست بازيش واسه اينه امثرا اوايل به سمت پي اس جذب ميشن (sm120)
انلاين اكثر بچه ها ميزدن فقط انگار سيدي كي بايد بخري هفتاد هشتاد تومن (sm120)