(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)
(sm2)
(sm2)
هادی جان آقا میلاد با شما بودن (sm2)
حیف ، حیف ، حیف ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی حال داشته باشه خود قلیونشم بار میزاره اپ میکنه تو اپلود داد ای ار.. حال نداشته باشه 1 صفحه مینویسه که بگه کیون لقت(sm2)
به گروه خونیت نمیخوره همون شماعی زادتو گوش کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرصتی نیست برای سوویچ وایف در آفتاب (sm50)
چه وحشیانه نیستن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174) بیا هادی:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
دیوثا چقدر زر زدین همه نشه کردین (sm2)
شک می کنم از رضا یزدانی پلی (sm50)
حسن شماعی زاده استاد است . (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفته بده(sm2)
داره از روشی که بهش گفتم استفاده میکنه (sm120)
(sm2)
(sm2)
Requiem for a Dream 2000
Scarface 1983
American History X 1998
کدومو پیشنهاد می کنید برای امشب؟
برو صورت زخمی رو ببین شک نکن(sm120)
شاهکار آرونفسکینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باد کیک
زنده باد ساندیس ... (sm184)
دستت درد نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهمان گر چه عزيز است ولي همچو نفسنقل قول:
خفه ميسازد اگر آيد و بيرون نرود... (sm50)
ربطی نداشت ولی شما به عنوان یک جواب دندان شکن از من قبولش کن (sm2)
اولینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه رانی گوشتی هم هست بیا گذاشتم تو فریزر خنک بشه برات (sm2)نقل قول:
بلینقل قول:
شیونی سرعتشو به رخ میکشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Requiem for a Dream 2000
رفت واسه دانلود (sm120)
اینو به این میلاد بگو کو.نشو درآورده رفته تو تونل (sm2)نقل قول:
اوه این مرثیه ای برای یک رویا بود(sm2)نقل قول:
فکر کردم ندیدمش
راست میگن اینم عالیه.. یعنی ی چی از عالی بالاتر(sm2)
آخه 400 کیلوبایت چیزی هستش که بخوام به رخ بکشم (sm2) گفتم یعنی دارم دانلودش میکنم (sm2)نقل قول:
صد بار بهت گفتم از داشته هات صحبت کن رانی گوشتی به رخ من میکشی بیا اینجا من لونه ی سگم رو نشونت بدم که حقیقت دارم تازه 3 تا سگم دارم که هر کدوم یه کاری میکنن یکیشون خیلی خوبه همگی بگید ماشالله خدا قسمت بکنه واسه ی هادی ایشالله (sm120)نقل قول:
Shahin Najafi - Baed Az To (sm81)(sm81)
وااااااای خیلی وقت بود گوش نداده بودم (sm81)(sm81)
رسول.. صورت زخمی هم ببین .. خیلی خوبه(sm120)
این همه داری واسه سگات سااک میزنی عکسشو میفرستی یه بارم بیا اینو بخور خو .. (sm2)نقل قول:
میگن داستان خیلی تلخی داره (sm50)
متاسفانه سگام ماده به حساب میان بیا یه ک...س لیس واسشون انجام بده بهشون میرسه (sm2)نقل قول:
2 روزه نرفتم تو کنترل پنل مصرف حجم رو نگاه کنم فک کنم تو این 2 روز 2 گیگ فیکس کم کرده دیوث (sm2)(sm81)
بمیر دیوث باکتری فخر فروش (sm2)نقل قول: