مبادا عید بر ایام فاطمیه چیره شودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مبادا عید بر ایام فاطمیه چیره شودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه نخور لاشی سگ که بت میگن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر کلوچه خودتو حفظ کن
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومیو نفهمیدم چیه ولی چی بزرگوار(sm127) عشق است ابی
دیشب جو گیر شدم اومدم کلهمو مثه شهرام شپره تکون بدم مهرههای بصلالنخاع فوقانیم از ٤ جهت ترک خورد، رگه پام گرفت، الانم که لمسه لمسم(sm2)
.
.
.
نمیدونم با این سنش چجوری انقدر استقامتش بالاس!
همیشه ی جوری خوشحاله انگار فردا تعطیله ...
ﮐﺮﮔﺪﻥ از یه مساله ای رنج می بره(sm120)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ ﺗﻮ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﯾﻦ بزرگوار ﻫﯿﭻ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯼ ﻧﺪﺍﺭﻩ!
واقعا یه معضلی شده برام ناراحتی این حیوون!
اشترم کجاس
پارو قهوه کلنجار یوسف خواب وصیت
(sm50)
ترک های محبوب
امیر سینجول شمارتو داره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)همه چیز دست به دست هم داد تا من و او نتوانیم دست در دست هم بگذاریم !!!! (sm50)
ملودیش با من (sm59)نقل قول:
دهنت سرویس لانا 10. Old Money (sm50)(sm178) اینهمه مدت اینو گوش میدادم نگرفته بود .. امروز از یه آهنگ دیگه اومد سر این خیلی سنگین شدم (sm50)احساس عجیبی داره (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طراح عصاب نداشته
امسال عیدی میخوام طراحی بذارم
چیزی کسی داره بفرسته
سیاوش قمیشی هم توی مصاحبه با پی ام سی همینُ گفت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب بالستک هوا می کنیم(sm59)
امشب بالستک هوا می کنیم(sm59)
عایرضا روزگار نیستی کنارم
تنظیم عالی
وکال عالی
همچنان داریم از اهنگ لذت می بریم(sm50)
ارمین نصرتی(sm137)
امشب الهیه تبریز میره رو هوا(sm59)
چهارشنبه سوری(sm172)
میتی دیوث ریدی با این آواتارت
(sm50)
سجاد دیوث من باز نندازی بیرون از برنامه گروهی محسن واسه تولدش لاشی مث برقصی (sm25)نقل قول:
من سابقه ی درخشانی دارم هم تو جشن تولد تجریش بودم همرا با دانیال مو بلنده ، هم تو کهریزک و اون بیانیه های ممر (sm2)
آلبوم همايون بسي زيباست (sm50)
مكن بانگ و علالا (sm50)
کیونی اوتار اغوا کننده اس(sm2)نقل قول:
همسر ده خیا از زندگی در انگلیس ناراضی است و دوست دارد هر چه زود تر به اسپانیا برگردد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن فن خال و ده خیا چند ماهه با هم صحبت نکردن (sm120)
اول اهنگ صدا رو سینجولی میکنم میگم تبریک مرا از فرسنگ ها از توابع یخی میشنوی (sm2)
خط اولو ترجمه کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
سجاد گلم میگم من رو تو برنامه ای که در ذهن داری برا تولد محسن هم رده با خودت قرار بده عزیزکم (sm120)نقل قول:
این عزیزکم و گلم همون دیوث و لاشیه خودمونه (sm19)
ارمین نصرتی(sm144)(sm191)
قسمت دوم همین خطو یه بار دیگه ترجمه کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميلاد امشب كدوم منطقه از اراك ميخواي وول بخوري؟(sm120)