نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو دم مارکت به گیر ، بگو بابا آخر ماه میاد حساب می کنه . . . (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو دم مارکت به گیر ، بگو بابا آخر ماه میاد حساب می کنه . . . (sm2)
رسید (sm50)
هر کدومشون واسه خودشون می خونننقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیا پاپ می خونه ، روژه زده تو کار راک
(sm93)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دایی جان رو به بوس . . . (sm81)
صابر (sm127)
(sm19)
به این سویِ چراغ ، به شینین سریال دایی جان ناپلئون رو به بینین . . . (sm50)
عمو اسد الله دستم به دامنِ تون . . . (sm50)
آخرِ قصّه لیلی رو دادن به پوری فِش فِشو . . . (sm172)
شنبه دیگه باهنرم صابر . باغین
وقتش رسید پس . . . (sm74)
باهنر مال ارتشه !؟ بد شانسی آورد توی بهشتی که مال سس پاهه نیوفتادی . . . (sm1)
صادق تو هم آموزشی با هنر بودی هان !؟ (sm132)
حمید از صادق به پرس ، پشت مشت های پاد گان رو قشنگ بلده . . . (sm2)
صادق با سر تیپ می رفت پشت سوله . . . (sm50)
البتّه سر تیپ مفعول بود . . . (sm59)
خوب دل میدین قلوه میستونین وقتی من نیستما....(sm98)
(sm51)
کار کار این میثمه خدا بگم چیکارت نکنه میثم...(sm70)
حالا صابردایی شد یا بابا...؟(sm25)
هوووووووووووووووووم صابر بالاخره میفتی به چنگم... باس به منم پول بدی عمو جون(sm51)
گفتم که : هر چی خواستین به گیرن ، آخر برج حساب می کنم . . . (sm2)
نقل قول:
(sm2)
نه نه نه عمه خطرناکه.... خیلی گیر داره...(sm30)
صابر مواظب باش این میثم داره تو رو اغفال میکنه...(sm39)
نقل قول:
صبح فردا بچّه هام نه خوان با من شوخی یِ عمّه ای به کنن ، صلوات . . . (sm2)
میثم تو و صابر و بچه های دیگه که نبودن ما هم یکیمون بن شدیم منم یه مدتی رفتم و... اذیت و آزاری که کشیدیم...(sm74)
اصلأ میدونین چیه عمه کلأ ذاتش مقدسه حالا اگه خاله میشدی شاید...(sm2)
نقل قول:
همش کار توه سر یک سی دی که فیزیکیش تو دست رجب بود افتادیم تو تله...(sm59)
رجب گفتم یاد رجب افتادم کجا گم و گور شد اون بدبخت بی نوا...(sm77)
باس بریم یه سری به قم بزنیم...
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیرو ی انتظامینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر عمری ببین کارمون به کجاها کسید آخه یکی نیس بگه جا قحطی بود رفتی قم...؟(sm178)
اذیت نکن هنوز زوده به اسم صداش کنیم...(sm70)
عمع جان، عمه جانان، عمه مهربان اینجوری باید گفت...
دهنتون رو ماییدم چقدر صص گفتید(sm51)
سرکار علیه بانو مخدره عمه جان...(sm51)
صابر چوون گلابی منو اذیت نکنید(sm39)