یه خبر خوب واسه لنگی های عزیز
چلسی هم مثل شما شانزدهم جدوله ولی حیف جدول اونا 20 تا تیم داره
نمایش نسخه قابل چاپ
یه خبر خوب واسه لنگی های عزیز
چلسی هم مثل شما شانزدهم جدوله ولی حیف جدول اونا 20 تا تیم داره
من نميدونم جماعته فنه فرغون و موتور گازي چجوري روشون ميشه اين حرفا رو بزنن(sm2)
نشد ما یه فایل چند پارته بگیریم اکسترکت شه (sm3)
به عشق من توهین نکن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فن آرون چه به این حرفا
آخيش جيگرم حال اومد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم شهری امیر اینا
نمیشه لعنتی (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفتن شبانه زیاد قط و وصل میکنن درست دل نمیشه دیشب خودم نشستم تا صبح اصلا قط نشد ولی باز ارور میده (sm25)
زهرمار (sm3) تو همین چندشب 10 گیگ دانلود کردم هیچکدوم بدردم نخوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپدیتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دوستمون تو رو گفته بهترین نویسنده(sm2)نقل قول: