فکر کنم اب خودشو میخوره.. چیز زیادی از دست نمیده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم اب خودشو میخوره.. چیز زیادی از دست نمیده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک هزارمش مشکل کل بچه های باران رو حل میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیدینگ هرجا رفت ی تحول عظیم رو ایجاد کرد(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط گاس هیدینگ بیاد راضی میشم کروش بره (sm120)البته وحید هلیلهدزیچ هم بد نیست ولی گاس یه چیز دیگه ست (sm120)
یه سوال دیگه هم دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر خوراکه خودته (sm120)
یعنی کارلو یا خوزه بیان رضایت نمیدین استاد؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شور و هیجان عربای آفریقا رو با بازیکنای ما مقایسه نکن ....برو مثلا بازی مصر و الجزایر رو ببین با بازی آسیا مقایسه کن(sm120)نقل قول:
اونا مربیایی نیستن که بتونن تحول ایجاد کنن با بازیکنای سطح پایین به خصوص کارلو ....(sm120)ایران TEACHER-COACH احتیاج داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]