حیف این صدا نیست که بره تو کنسرت دلقک بازی دربیاره(sm50)
لامصب با وجود آدم بازی میکنه.(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
حیف این صدا نیست که بره تو کنسرت دلقک بازی دربیاره(sm50)
لامصب با وجود آدم بازی میکنه.(sm50)
چیزی که می شنوید موسیقی نیست ! تاریخ است . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
الله اکبر
نامجو
(sm74)(sm171)
هر که ز غوغا.. وز سر سودا... (sm50)(sm178)
احساسی شدی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا اشغال بود فیلمش تو این 2016 بهترین فیلم تا اینجا Deadpool بود
نامجو ... و دیگر هیچ ...(sm50)
ممر تو آلبوم مگان ترینر تبلیغ سایت های معاند بود
Mohsenchavoshi, [۰۷.۰۵.۱۶ ۲۲:۵۵]
فوري :
قطعه اي كه با نام محسن چاوشي و همخواني فرد ديگري منتشر شده است متعلق به محسن چاوشي نيست. اين سو استفاده از نام محسن چاوشي پيگيري خواهد شد.
قضیه ی این چیه باز ؟؟؟
تاریکم (sm50)
- * سرانجامِ کار با محسن چاوشی چه شد؟
میثم یوسفی : این سوال شاید بیشترین سوالی است که در دو سال اخیر از من پرسیده شده و قطعاً دلیلش هم محبوبیت و اهمیت محسن چاوشی در موسیقی این سرزمین است. من دو سال و نیم پیش دو ترانه در اختیار محسن عزیز گذاشتم که هر دو را ساخت و خواند ولی روی یکی از آنها تمرکز و علاقه بیشتری داشت و قرار بود در «پاروی بیقایق» منتشر شود. حتی همکاری حسین غیاثی عزیزم هم بعد از این ترانه بود. وقتی که «تفتگ سرپُر» را نوشت و من ترانه را برای محسن عزیز بردم که کار من اتود شعر و ملودیاش تمام شده بود و قرار ما برای شنیدن آن اتود بود. اما در مرحله تنظیم، کار به چند نفر سپرده شد و تا جایی که من خبر دارم، محسن چاوشی به خاطر وسواساش به فرم ایدهآلاش در یک تنظیم راک ارکسترال نرسید. برای همین کار بیرون ماند و بعد از آن هم به خاطر مشغلهای که هر دو دچارش بودیم، ارتباطمان کمتر شد. اخیراً هم که چندبار باهم صحبت کردهایم، بیشتر به حال و احوال یا صحبت در مورد ادبیات و مولانا و... گذشته و از این موضوع لذت بردهایم تا بخواهیم حرف کاری بزنم.
به همین دلیل، از سرنوشت آن ترانه خبر زیادی ندارم. این ترانه را به خاطر علاقهای که به محسن چاوشی و هنرش دارم، در اختیار او گذاشتهام و هر دو هم اجرایش را دوست داشتیم؛ حتی دوستانی که آن اتود را شنیدهاند هم گهگاهی سراغش را از من میگیرند. حتی شاید سیاستهای کاری محسن طوری باشد که هیچوقت نخواهد این ترانه را منتشر کند. به همین دلیل از سرانجاماش جز خود او هیچکس باخبر نیست و من فقط میتوانم آرزوی موفقیت برای دوست خوبم بکنم. چون بدون این ترانه و بدون همکاری با من هم ایشان هنرمند صاحبسبکی است که شعر و ترانه را به خوبی میشناسد و شاعر و ترانهسرای بسیار خوبی مثل حسین صفا را در کنارش دارد؛ پس چیز زیادی از جهان کم نخواهد شد. اکثر کارهایی که او میخواند، در سلیقه من است و به عنوان یک شنونده نهایت لذت را از شنیدنشان میبرم. آن ترانه فعلاً در آرشیو من و در خدمت محسن چاوشی است تا وقتی که همدیگر را ببینیم و در مورد سرانجامش صحبت کنیم.
(sm2)الان باس استرس بگیری سه تا لیگو چجور پشت سر بذاریم اینجا پرسپولیس اسپانیا بارسا برینه انگلیسم سیتی امتیاز از دس بده خدایا خودت کمک کن (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) چهارصد ؟ (sm54) شاید کج شده بوده رفته بوده تو فک ؟؟! اینطوری بشه کار دندونپزشک نیست خطر داره جرات نمیکنن دست بزنن ! اسمش جراحیه مثلاً اگه تو فک نرفته باشه ، دو تا برش کوچیک میزنن در حد ریشه راحت در میارننقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر مختصص فک و صورت سراغ داری ؟(sm2)
بیگانه قسمت پنجم
کله صبح بیگانه قسمت پنجم (sm2) حوصله داریا (sm120)
(sm2)صدای سینجول بیشتر به چاوشی میخوره تا ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)خودم این موقه دان میکنم من که دارم میرم سراغش لینکشو میذارم یکی چک میکنه دیدی به دردش خورد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)به غایت مفت
لینکش کو الی ؟؟؟؟نقل قول:
اجرت با نیکول(sm120) پس تو هم سهم داری در دانلود در ساعات اداری (sm2) بزار بگم به همکارا ببینم به دردشون میخوره یا نه (sm120) البته فک کنم تا الان دانلود کرده باشن (sm2)(sm2)نقل قول:
حتماً کفاشیان گفته چقد آب میخوره پشماش فر خورده (sm120) هههه ههه ههه ما که از این پولا نداریم یه طرح ساده بزن مثه عرق گیر (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba182003 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)عصری بخوابی شب بیدار شی ببینی استقلال امتیاز از دس داده پرسپولیس برده من سیتی و بارسا هم امتیاز از دس دادن
انتشار اثری جعلی به نام محسن چاوشی
بهروز صفاریان، حسین صفا، کوشان حداد، اکبر یاغی تبار،فرشاد حسامی و... همکاران چاوش در این آلبوم هستند.
(sm59)منو میگه
«حرف های من راجع به شادمهر عقیلی باعث حمله طرفداران محسن چاوشی می شود»(sm120)
(sm120)حجمش زیاده ارزش نداره داستان چیه
نمیدونم والا.همین که اسم محسنو دیدم گذاشتم.خودمم حجم ندارم.(sm120)
آنجا هم هر کس و نا کس خداست؟
نقل قول:
دیروز بعدازظهر رفتم مطب یه دندونپزشک نگاش کرد گفت من میتونم درش بیارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت 100 میگیرم منم 50 تومن دادم (sm2) ولی ذره ذره درش آورد یعنی گاییدنی ازم شد تو کل تاریخ بخوان بنویسن راحت 5 کیلو کم کردم (sm2)(sm81)
بعدشم دوتا بخیه زد گفتم مگه جراحی کردی گفت نه جای خالیش باید جوش بخوره عفونت نکنه
دارو هم 6 تا پلی سیلین نوشته قرص خوابم نوشته ....... الان باد داره فکم هم به روز باز میشه
---------------------
الان میخوام بدونم این سنگینی فک و بخیه که زد اینا طبیعیه ؟
نگرانم هر کی میدونه ج منو بده (sm74)
(sm2)نگران باش حل نمیشه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی نصفشو دیدم چیز خاصی نیس.فقط از شادمهر تعریف میکنه و از پروپاچشو صداشو همه چیش میگه بهترینه بعد مجریه میگه داری از ترس هوادارای شادمهر تو اینستاگرام اینارو میگی بعد میگه نه الان هوادارای چاوشی هم میان اینستاگرام میگن چرا شادمهرو بهترین میدونی.والسلام.
ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﯿﻤﻪ ﯼ ﭘﺮ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﭼﮑﺎﺭ(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن سینجول هم جزوشون بوده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیگه طبیعیه ! با 50 تومن بیشتر از این انتظار داشتی ؟ (sm120) دو تا برش کوچولو تا ریشه رو در آورده بعد بخیه زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنی سیلین ؟! آموکسی سیلین نداده ؟