همونِ... اتفاقا ما هم میگیم تخم شربتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همونِ... اتفاقا ما هم میگیم تخم شربتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظالم... این رسم داره داری نیستنقل قول:
نقل قول:
من فقط شربتش رو ديده بودم اين غليظه چنگي به دل نزد (sm54)
یه سری توی ژله هم قاطی میکنن ، برای همین غلیظ شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان جان: مینا، آتی، نوید، پیمان و... شب به خیر (sm174)
از دیرو 6 ظهر بیدارم دارم میمیرم الان (sm120)
بدرود (sm27)
به جان خودم اولین بار همچین اسمی میشنومنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون صیغه تا یه ماه تعطیلِ به منظور بازپروری صیغه شونده ها (sm70) یکی از حکمتای ماه مبارک همینِ اصن (sm70)نقل قول:
منم همینطور (sm59)نقل قول:
الان شبه ؟؟؟ کجا زندگی میکنی شما ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 ظهره ؟؟؟؟ میگم یه قرار بذار با هم در مورد مفهوم صبح ، ظهر ، عصر و شب یه اختلاتی بکنیم ...
روز خوش
دیگه واقعا شب به خیر (sm59)(sm27)