ﯼ ﺁﻗﺎﯾﯽ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺳﺮﮐﻮﭼﻤﻮﻥ ﺭﻭ ﭼﺮﺥ ﺩﺳﺘﯽ ﮔﻮﺟﻪ
ﻣﯿﻔﺮﻭﺷﻪ
ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮔﻮﺟﻪ ﺷﺪﻩ ﮐﯿﻠﻮﯾﯽ 9ﻫﺰﺍﺭﺗﻮﻣﻦ !!
ﺟﺪﯾﺪﺍ ﺑﺎ ﮐﺖ ﻭﺷﻠﻮﺍﺭ ﻣﯿﺎﺩ .. ﺩﺳﺘﺎﺷﻮ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺗﻮﺟﯿﺒﺶ
ﻓﻘﻄﻢ ﺑﻪ ﺍﻓﻖ ﻧﮕﺎ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺗﻮ ﺟﺮﺩﻥ ﻧﻤﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ﻣﺎﺯﺍﺭﺍﺗﯽ ﺩﺍﺭﻩ !!!
نمایش نسخه قابل چاپ
ﯼ ﺁﻗﺎﯾﯽ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺳﺮﮐﻮﭼﻤﻮﻥ ﺭﻭ ﭼﺮﺥ ﺩﺳﺘﯽ ﮔﻮﺟﻪ
ﻣﯿﻔﺮﻭﺷﻪ
ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮔﻮﺟﻪ ﺷﺪﻩ ﮐﯿﻠﻮﯾﯽ 9ﻫﺰﺍﺭﺗﻮﻣﻦ !!
ﺟﺪﯾﺪﺍ ﺑﺎ ﮐﺖ ﻭﺷﻠﻮﺍﺭ ﻣﯿﺎﺩ .. ﺩﺳﺘﺎﺷﻮ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺗﻮﺟﯿﺒﺶ
ﻓﻘﻄﻢ ﺑﻪ ﺍﻓﻖ ﻧﮕﺎ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺗﻮ ﺟﺮﺩﻥ ﻧﻤﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ﻣﺎﺯﺍﺭﺍﺗﯽ ﺩﺍﺭﻩ !!!
ازدواج همجنس گرایان (sm88)
خوب کردی (sm59) اسپانسرت کیه عزیزم؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی چیو ولش؟ (sm142) چند سالت باس بشه تا به فکر زندگی بیوفتی؟ (sm39)
درود بر ساکر های محترمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشت نبود که کــــ*ــیر بود (sm120)نقل قول:
(sm165)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازدواج همجنس گرایان
(sm198)
تا مَمه هست زندگی باید کرد
اینو خودم گفتم (sm45)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من رقابت نکن (sm70)نقل قول: