ببین همه بچه های عالیجنابان اراذل و اوباش محترم تو پایینن مواظب حرفاتون باشین هادی اینا میاد بالا الان... (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ببین همه بچه های عالیجنابان اراذل و اوباش محترم تو پایینن مواظب حرفاتون باشین هادی اینا میاد بالا الان... (sm2)
ناهار کوفته خوردم کوفتم شد از ظهر تا به الان معده ام داره میسوزه...
این ساسی رفیق روز تنگه ...(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نیرو یِ افتضاحی هم سر باز آموزش میده !؟ (sm77)
میثم از دعواهایی که در مدت غیبت صغری کردی باید از داروخونه گرفته تا عطاری برامون شرح حالتو بنویسی فایل pdf کنی بدی دست بچه ها...(sm173)
دیوث (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم!؟
عزیزی احمد جان(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات ساسی مهربون...(sm19)
سرباز کلانتری هاینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرباز ایست بازرسی ها و پاسگاه ها
سرباز زندان
راهنمایی و رانندگی و ...
حمید شانس بیاری پلیس رهوار بشی خوبه از جریمه ها تو مدت سربازی واسه خودت یه ماشین میخری...
فامیل سراغ داشتم منطقه کردستان پلیس راه بود از اونجا واسه خودش کسی و کاری راه انداخت...
حمید میگن خدا یه شری بپا کنه خیر من توش باشه...(sm2)
اینا ببینین چجوری ملتو به ف ا ک دادن اول میگن اینترنت نامحدود بعد میان میگن فلان اندازه حجم از سایت خارج فلان اندازه از سایت داخلی...(sm88)
بله بله منم پلیس راه بودم(sm51)
فردا امتحان عملی نرم افزار envi (پردازش تصاویر ماهواره ای) دارم (sm81)
مثلش مثله مدرسه " غیر انتفاعی" میمونه... که هیچ پول و سودی از دانش آموز نمیگیره...
من تو همین شهر خودم بیفتم دیگه چیزی نمیخوام
آخه کدام ماهواره هامون موندن که بیایم تصاویرشونو پردازش کنیم امید هم شد ماهواره...؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
وجدانی چیزی به دستت اومد ساسی...؟ یا با مردم کنار اومدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید رفتی راهنمایی رانندگی اگه ماشین مدال بالا بود کمتر از 200 300 تومن ننویسیا...
انتقام طبقه محروم که نه مرحوم جامعه رو باید از قشر مرفه گرفت...(sm142)
غلط کرده که عذر خواهی کنه باد از هر جهت میوزه...
خود این علی کریمی هم داره از آخور میخوره هم طویله هر چه هم میخواسته بدست آورده حالا هم میخواد خودشو تو دل مردم جا خوش کنه...
میثم این جریان داروخانه و عطری فروشی چی بود...(sm55)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر ما زمانی خرد داشتیم کجا سرنوشت بد داشتیم...(sm74)
با پول پلیس راه ی تبلت خریدم و ی گوشی برای مادرم تازه کلی هم مرخصی میاومدم و پاسگاه بودم خرج میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایسوزو های بستنی مهین از ما در امان نبودن تابستونا (sm51)
حالا من راه می اومدم و زیاد پولی نبودم وگرنه میشد کلی پول زد اما ریسک بود کلا ممکن بود طرف مامور بود خایه مال افسرا و فرمانده پاسگاه بود و خیلی چیزای دگه اما خلاصه بگم مامورای پلیس راه پول خوبی می زنن
یادش بخیر ده تومنی های مچاله که بوی گازوییل میداد(sm59)
(sm54)
اون گفت به ساسی به گم . . . (sm50)
توی جادّه دختر هم داشتین !؟ (sm74) (sm128) (sm74)
صابر یک مطلب خیلی مهم هست که باید بهت بگم: من از سیدی صوتی با CloneCD ایمیج گرفتم هیچ اروری نداشت اما وقتی با EAC خواستم ایمیجشو بردارم برای دو تا ترک Read Error داده...
نمی دونم والّا ، شاید هادی سر در بیاره . . .
یعنی ممکنه سیدی صوتی رو شرکت درست استمپ کنه و هیچ ایراد کپی نداشته باشه اما صداش ابراد داشته باشه...؟
من قبلن از هادی پرسیدم هادی هم اندازه تو و من میدونه...
شبا جاتون خالی غذا از رستوران میگرفتیم جوجه کباب(sm120)
غذای آشغال پاسگاه رو میدادیم به سگا
ولی خب اون اوایل من کسی بودم که اعتقاد داشتم پول درستی نیست و حرومه اما بعداً افتادم تو کار کل کل با بچه ها راه می افتاد که سر پست بیشترین پول رو می زنه(sm2)
رکورد من در دو ساعت پست ۱۶۰ تومن بود ولی بقیه خب حریص تر بودن شکار ماهم فقط اضافه بار کامیونا بود
خب اکثرا چون اضافه میزدن بار نامه نداشتن و با پول ردیفش میکردن(sm51)
نه ولی تا دلت بخواد سگ ماده داشتیم(sm120)نقل قول:
(sm81)
اوسگل اون برنامه ای که تو باهاش ریپ مکنی مال 10 سال پیشه (sm2)
الان باید با ez ریپ کنی که نسخه جدید فلک رو داره .
(sm2)