اگر دومی همون که فکر میکنم بذارین تو برنامه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر دومی همون که فکر میکنم بذارین تو برنامه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین تا پارسال سوالات شرعی پاسخ میدادی (sm70)از برکات نماز میگفتی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا چند ماه پیش هم روزه هات به جا بود (sm70)
البته شایدم من اشتباه میکنم (sm70)
دمت گرم (sm70)نقل قول:
کامنتا رو بخونید (sm77).. زیر پست هانیه بوده .. پیجشو بست دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایرادی نداره ما چیزی کمتر از اونا نداریم فقط یه اختلاف کوچیک تو اعتقادات که من کلا از ریشه هیچیُ قبول ندارم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز نمیشه کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولی که من تی وی دیدم چیزی زیادی یادم نمیاد فک کنم خوب بود (sm120)نقل قول:
دومی رو ندیدم
اگر جام جهانی شرط بندی شرو کرده بودیم کلا رتبه ا جا به جا میشد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکثرا دخترن(sm25) بعد میگن چرا دخترا میترشن مغز ندارن دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این پتانسیلی که شما دارین احتمال قهرمان شدن ایران هم بوده (sm70)نقل قول: