[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
پخ کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلا دور باشه خوندم خيلي ناراحت شدم (sm172)
دزد و دزدي از قديم الايام بوده چيز جديدي نيست ولي چيزي كه باعث ميشه آدم بهم بريزه پليسه كه يه زماني حافظ جان و مال و ناموس مردم بود ولي الان هيچ اعتمادي بهش نيست(sm25)
خب یه کاری کن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه ترک بت میدم خودت با آیتونز مقایسه کن ..
همین کم مونده بود غول برره هم آهنگ بخونه ..
پروژه ماهوارهای اوترنت ..
به خاطر بسپارید ..
(sm50)
(sm120)خوانندگانى كه من ، صِدا و هـُنرِشان را دوست دارم ، و با اِعتقادات ، مسائلِ اجتماعى و نحوهء زندگى آنهـا هـيچ كارى ندارم . اين نكته را همينجا گُفتم، كه ديگر جايى براىِ سؤال ، اِبهـام و يا هر بحثِِ ديگرى باقى نَمانَد _ غُلامحسين بنان ، عَبدُالباسِط ، محمّدرضاشجريان، سِلين ديون،قَمَرالمُلوكِ وزيرى، عَدِل ، اِلويس پريسلى ، محسن چاوشى ، مايكل جكسون