اینکه که اونا ضرر داره و نداره که علم هم ثابت کرده .....(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینکه که اونا ضرر داره و نداره که علم هم ثابت کرده .....(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم... طرفداری اونو نمیکنم... حالا اون یه حرفی زد... نمیشه با بی فرهنگی ترین روش ممکن بخوای بهش بفهمونی که خیلی بی فرهنگی که!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تازه شروع کردم جان سینا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)این البوم تصویری دیوار حجمش خیلی میشه کی حوصله داره اپ کنه
ببخشید که دخالت میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثال مادی زدید و پای عواطف به میان کشیدید
پدر همیشه حق داره
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی دین خودم میگم نماز میخونم چون حس خوبی داره اما حجابم نه نمیتونم قبول کنم بخاطر اینکه یه جنس دیگه گناه نکنه من ازاد نباشم من برم تو اتیش جهنم خدا بندشو دوست داره پس هیچوقتم عذابش نمیده من عادت کردیم تو عذاب زندگی کنیم تا خیال راحت داشته باشیم مثلانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد خوشگله امار نظر سنجیو بگیر بدونیم تا کی باشه
خب برا ادامه کار نیاز به انرژی نداری؟ (sm120)نقل قول:
گور بابای پول .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدر شما برادرتون رُ بسیار دوس داره و هر جور محبت و عاطفه خرج برادرتون میکنه و شما رُ به پشم هم به حساب نمیاره ....
با تمام حق پدر آیا حق داره انتظار یکسانی از شما داشته باشه ؟(sm50)