سلام. رفقا آخرين خبر از آلبوم جديد محسن عزيز چيه ؟ كي منتشر ميشه ؟ اسم آلبوم بالاخره چي شد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. رفقا آخرين خبر از آلبوم جديد محسن عزيز چيه ؟ كي منتشر ميشه ؟ اسم آلبوم بالاخره چي شد ؟
سلام ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط jooliyano [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دو ماه دیگ منتشر میشه ..
اسمش تغییر کرده به "مرد خیابونی" !!!!
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام پول دارت کنم .. (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم مثه خر محتاج پولم حالا ..
(sm120)قربانت فدات ستاره بچینی ولی من دیگه وقت ندارم از چاوشی نیوزم کنار کشیدم سینجول رو بهت پیشنهاد میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط RadioChavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)یه سریال اومده وینونا ریدر داره توش یکم بگذره بینم نمرش چی میشه بخاطر این غنچه نوبهارم شده ببینیمش
الی کتک میخوایا ..
مگه من بیکارم باوو ..