من طرف تو ـم... تو بحث شرکت نمیکنم ولی مطمئن باش از پشت هواتو دارم... (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من طرف تو ـم... تو بحث شرکت نمیکنم ولی مطمئن باش از پشت هواتو دارم... (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جوابی ندارم چون واسه خودمم بار ها سوال شده ولی اگه کسی که با خدا اعتقاد داشته باشه و به عدل خدا اعتقاد داشته باشه میدونه که این فقر بی جواب نمیمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برات یه مثال میزنم
تو تهران با بهترین امکانات داری درس میخونی واسه کنکور
من تو دهات های یه شهر بدون امکانات باید درس بخونم
واسه جفتمون هم یه نوع سوال مطرح میشه
حتی سازمان سنجش هم واسه اینکه من قبول شم یه امکاناتی میزاره مثلا ضریب من رو بیشتر میکنه اینکه دیگه خداست (sm120)
اینو من نمیفهمم! این دیگه اسمش نمیشه مسلمونی یا همچین چیزی...دین یه پکیچ کامله یا به هم معتقدی یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما خب تو میگی من اینُ قبول دارم اینو ندارم پس این طور عمل میکنم...خب همون دین که میگی اینو قبول نداره و رد میکنه ...
مشکل من همینه که طرف میگه من دین دارم ولی نصفشُ قبول دارم و تمجیه میکنم و نصفشُ نه...خب این غیر اینه هر جا خوشمون میاد و به نفعمونه قبولش کنیم هر جا نه نه؟؟
ولی من میگم بول ندارم اما به اصول اخلاق پایبندم به اصول انسانیت پایبندم....ولی دیگه حرفی از دین نمیزنم...
ماشین داری؟پول داری؟هر چی که داری....بذار سر کوچه ....بگو من نمیتونم به خاطر گناه نکردن بقیه از اینا مراقبت کنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه یکسان نیستندنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انسان در محدودیت ستاره میشه
حتما خیری هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يعني چي ؟
اولا که بر گردن پدرم حقی هست بابت تمام فرزنداش اونم به صورت مساوی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محبت و دوست داشتن یه چیز حق یه چیز دیگست...
اگر به بهانه این که یکی از بچه ها مطابق میل پدر نشده پس حقشُ ندیم این که نشد! حق بر گردنشو اجبه
ثانیا خدا که پدر نیست! خدا عادل ولی پدر نیست! عدالت دیگه محبت و این چیزا نمیشناسه
ندارم بابا منو یه چادر از هلال اخمر زیر پل سیدخندان(sm120)نقل قول:
والا برادر جان من آدم میشناسم تمام عمرش تو بدبختی غرق بوده و تو لجن دست و پا زده و هیچ وقت یه لامپ 100 هم نشده چه برسه ستاره(sm50)نقل قول: