--------------------------------------
نمایش نسخه قابل چاپ
--------------------------------------
امیر کوشی حالا بیا منو متهم کن اشتر (sm2)
(sm50)
نگو سلفی بزار بحث معنوی باشه خوب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول دارم همه نباید ستاره باشن ....چرا برای ستاره نبودن آقای x انتخاب میشه؟>(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارشاد با گشت زدن امکانپذیر نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نه اینوری ام نه اونوری
ولی فک میکنم دین "چه مسیحی چه یهودی چه اسلام "یه سری چارچوب گذاشته که به نظرم رعایت این چارچوب ها به خودمون کمک میکنه
حالا هر کدوم ورژن کاملتریه
نود 32 ,کاسپرسکای ,بیت دیفندر و... همه کارشون پاک کردن ویروسه
حالا یکی مثل حسین یا امین میگه من هیچکدومو رو سیستمم نصب نمیکنم چون سرعتم میاد پایین خودم مراقب سیستم میشم که ویروس نگیره
خوب شاید بتونی مراقبت کنی ولی بالطبع کارمن راحت تر ازتوست
تاکید میکنم کار من بهتر از تو نیست فک میکنم راحت باشه
الدنگ های متبرک شده !
سلام کردم ها (sm142)
(sm2)
شما انتخاب نمیکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقت تلف میکردم