علیکمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما میتونی ولی هر جا دیدی داری زیاد میخوری سیب بخور (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
علیکمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما میتونی ولی هر جا دیدی داری زیاد میخوری سیب بخور (sm120)
الان میان سعید رو میبرن همتون بدبخت میشید دیگه بساطی واسه
ببین من گفتم کلا به این پکیج معتقد نیستم...الانم میگم نه به اسلام و هیچ دین دیگری معتقدم نه اسممُ میذارم دین دار و...نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره شاید من به خیلی چیزا پایبند باشم و واسه خودم اصولی داشته باشم که بخشسش حتی تو ادیان و اسلام هم باشه اما دیگه در قالب اونجا تعریف نمیشه واسه من
یعنی با اون و بی اون من بهش پایبندم...
فک کنم حسین واسه یکیمون تیز کرده (sm2)چند دقیقه ای خبری ازش ندارم (sm2)
فقط 2نکته
اولا قرار نیست عدل الهی به صورت کامل تو این دنیا برقرار بشه اصلش و تکمیلش اون دنیاس
دوما بیشتر این مسایلی که مطرح میکنین گردن خدا نندازین شرایط رو خود ما ادمای این دنیا اینجوری کردیم اینا بیشتر نتیجه شرایط دنیامونه که خودمون ساختیم خدا وعده داده بود که به هر قومی به اون اندازه که تلاش کنند و عمل کنند میده هرچی میبینیم نتیجه اعمال خودمونه یعنی خود مردم جامعه دنیا هممون!
واسه تلطیف فضا گفتم یه سلفی هم باشه بد نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما سیب نخور ، همچنان بخور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یا دیشب ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید شما زیاد مینویسیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمتم این حرف ها در یک جمله : دین ندارم ولی آزاد اندیشم
کدوم قوم؟؟ یعنی ما داریم تقاص کار دیگرانُ پس میدیم؟؟یا دیگران تقاص کار ما رُ؟؟ این که نشد خب (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب و روز نداردنقل قول: