من یحتمل 10.5 به بعد باشم...حالا شما دیگه مختارین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من یحتمل 10.5 به بعد باشم...حالا شما دیگه مختارین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتضا پاشایی هم خوانندهی پاپ بوده و طبعن طرفدارانش عمدتن از همین دسته بودهاند: همان «عامهی مردم». متاسفانه اینها مخاطبها و طرفدارهای راستین آقای پاشاییاند. فرهنگ عامهی ما همین است. اسم من را هرچه میخواهید بگذارید، هر برچسبی که میخواهید روی من بزنید، اما من از این مردم منزجرم. من از این آدمها که کم هم نیستند و در اکثریتاند حالم بههم میخورد. من از این که عمدهی مردم هموطنم از نظر فرهنگ و شعور اجتماعی، زیرخط فقرند دلم میخواهد دیگر ایرانی نباشم. من، امروز، در اولین ساعت بیداری، برای اولین بار در زندگیام دلم خواست بروم و هرگز برنگردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستش من هيچ وقت تو وادي دين بحث رو دوست ندارم فقط ميخواستم منظورشون رو از واژه ستاره شدن بدونم كه جوانها در و تپه اي بيش نبود
قمار باز منطقی ندیده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر عملی عکس العملی در پی دارد !
انیشتین چندین دهه پیش اثباتش کرد (sm10)
دین نداری وقانون تعیین میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونی چقدر از آدم هایی که یک طرفه به قاضی میرن خوشم میاد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته شما نیازی به قضاوت نداری مستقیما حکم میدی
منطق یعنی همین
پس سپ بلاتر که برا فوتبال قانون میذاره آخونده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما داری حکم بازی میکنینقل قول: