(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگ میشی یادت میره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش تر از دوران عشق ایام نیست ... (sm50)
(sm2)
باوووو به خدا گناهی ندارم(sm81)نقل قول:
بی گناهم همش منو بن می کنی(sm74)
بگو چیکار کردم مگه(sm178)
نه خدایی امیر بگو چیکار کردم بگو ببینم حق با تو باشه من بی شرف اگه دوباره اون کار رو بکنم ولی کاری نکردم(sm50)
اون بنده خدا رو چرا بن کردی ؟؟؟ سخن حکیمانه گفت (sm2)
ما همه از خاکیم (sm50)
تا امیر میاد چن نفرو بن کنه ، یهو میلاد بچه خوبی میشه دست به سینه میشینه فقط شعر پست میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]