من که منظورتو متوجه نشدم میشه توضیح کامل بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من که منظورتو متوجه نشدم میشه توضیح کامل بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین بارو آقای ایمنی امین رضا که خزعبلاتی رو به عنوان ترانه تحویل شادمهر میداد با بهداد به مشکل خوردن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال داره کار محسن حسینی پخش بشه ... آنپلاگد هم هست ... بالاخره یکی از این دو تا تو فوریه پخش میشه ...
شادمهر و بعد این همه سال نمیشناسی ؟
یه تیکه از شعر میگه : میرم به عشق تو
خب خداراشکر لااقل از دست ایمنی راحت شدیمنقل قول:
میشه عوامل کار و تاریخ تقریبی پخش را بگی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط imnuot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش لااقل یکی از کارایی که با قربانپور ضبط شده را بخونه بالاخره کاچی بعضی هیچی!نقل قول:
کارای قربانپور میخوره به شادمهر
اگه شادمهر کیش کنسرت بزاره، ده میلیون نفر میرن ببیننش، اگه بزارن چی میشه پسر!
آقا منبع موثق دارم تا عید خبری از آهنگ جدید نیست. این آهنگ قربانپور هم شایعه بیشتر نیست
الان داشتم ویدئو سرنوشت را میدیدم.واقعا در عین سادگی پرمفهوم بود. شادمهرم واقعا تو ویدئو خیلی خوب بازی کرده بود و نقش یه پدر دلسوز را به خوبی درآورده بود
فعلاً برنامه ها به هم ریخته ... حالا هم بهداد باید دنبال جایگزین این امین رضاهه باشه و یه گروه دیگه اگه صلح نکنن ... طبیعیه یکم طول میکشه ... محسن حسینی هم گروه مشخصی نداره کاراش طول میکشه تا آماده بشه ... اگه دنبال آهنگ جدید هستی باید منتظر فعل و انفعالات عجیب غریب باشی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا آقا اینم خبر قطعی ...
پخش آهنگ تو ماه فوریه که فعلاً کنسل شده ...
کنسرت آنپلاگد شادمهر نوروز 1401 به همراه تیزر کنسرت سوم فروردین پخش میشه ...
اگه قراره آهنگ آبکی بده بیرون آهنگ نده بهترهنقل قول:
منظورت همون کنسرت که تو استودیو چند وقت پیش ضبط کردند؟نقل قول:
آهنگای الان همه آبکی هستن ... تنها خوبیش اینه فرصت به یکی دیگه میرسه از دست کارهای تکراری یک عده بی استعداد خلاص میشه ...نقل قول:
آره ... ترکیه در آینده نزدیک میشه خونه اول تمام خواننده ها از جمله شادمهر ... برنامه ها دارن برای ترکیه ...نقل قول:
کاش لااقل اگه طرف گمنام هم باشه با استعداد باشه و بتونه کارای قابل قبول بسازه واسه شادمهرنقل قول:
پدر یا زندون آهنگ جدید با تنظیم میلاد هاشمی
سیستم آزمون و خطا همینه ... کلاً اگه میخوای موسیقی امروزی رو دنبال کنی نباید بیشتر از این انتظار داشته باشی ... آهنگی که پشتش فکر نیست و فست فودی ساخته میشه از این بهتر نمیشه ...نقل قول:
محسن حسینی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط imnuot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاً آهنگ با مضمون پدر یا زندون با تم الک کردن آرد به میلاد هاشمی نمیخوره ...
ترانه سرا ؟ آهنگساز؟ زمان پخش؟؟نقل قول:
مگه دهه هفتاده اسم آهنگو بزارن زندون(sm9)
30یا30 نباشه(sm77)
من هیچوقت قبل از پخش کار حتی با عوامل کاملا شخمیتر هم نظر ندادم ولی اهنگی که اسمش پدر باشه و میلاد هاشمی اُ اِ اُ اِ تنظیم کرده باشه رو بعد از دانلود باید شیفیت دیلیت کنی کیس رو بندازی تو سطل اشغال، سطل اشغال رو هم اتیش بزنی خاکسترش رو بریزی توی ظرف با اسید و وایتکس قاتیش کنی بعد ظرف رو توی یه زمین متروکه نزدیکای قم خاک کنی تا شاید یکم دلت اروم بگیره
پدر اخه لعنتی :))))))))
پدر
زندون
عالیه بخدا
از اینجا تا کهریزک پرانتز :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
نشنیده میگم اهنگ جدید از دست من نیست بهتر خواهد بود ،این چند ساله درسته خیلی از دست اهنگ های شادمهر ناراضیم ولی تا حالا نشده بود اهنگی رو همون بار اول از شنیدنش اینقدر بدم بیاد ،باز اگه محسن حسینی ترانه و ملودی باشه کار بهتر میشه امیدوارم همراه ایمین دیگه اسم حسین قربانی رو هم تو لیست کارهاش نبینم چون یخ زدم و دست من نیست بدجور رو اعصابم بودند .
داداش هنوز که چیزی مشخص نیست .هنوز هیچ منبع موثقی چیزی اعلام نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد هاشمی حتی به اورتور هم رحم نمیکنه به قول شما با اُ اِ اُ اِ و سل مینور و ر مینور میره رو اعصاب شنونده ... کلاً موزیک هایی که دو میزانه تا آخر آهنگ ادامه دارن رو اعصابن چون هیچ خلاقیتی و تنفسی برای شنونده نمیزارن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چجوری میخواد برای پدر و زندون اینکارو بکنه معلوم نیست ...(sm120)
این دوتا اسم الکیه. فعلا از آهنگ جدید خبری نیست
نمیدونم با وجود عدم موفقیت آهنگای اخیر چه اصراری داریم که یه کار مصرفی دیگه به اون کارها اضافه بشه
من شخصا دوست دارم اگه میخواد آهنگی بیاد آهنگی باشه که تمام این کارهای سه سال اخیر رو بشوره و ببره
حتی اگه واسش سه سال صبر کنم نه اینکه دوباره یه آهنگ بیاد و بعد از یه هفته دوباره منتظر آهنگ بعدش باشم
.
.
.
در آخر اضافه کنم بعد مدتها یه کار با یه ترانه سرای خوب ضبط شده ولی ملودی و تنظیم از خودش نیست
و مشخص هم نیست کی پخش بشه
ترانه سرای خوب یعنی کی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا زوده واسه گفتن اسمش انشالله اگه یه روزی به نزدیکای پخشش رسیدیم اینجا میگمنقل قول:
خانم هستش یا مرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مثلا یهو شادمهر بزنه دم کووون اینا، بگه بسه دیگه. ابولم دهنتون.. از این به بعد خودم میسازم و تنظیم میکنم(sm128)
قبلاً هم گفتم به نظر من (شخصی ) ملودی نساختن شادمهر کاملاً هوشمندانه انجام شد در دهه گذشته ... با یه تیر چندین نشون زد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1- شادمهر ( حتی از نظر مخالفانس ) یه استعداد و موزیسین باهوشه و قطعاً دوران افت موسیقی و ته کشیدن ملودی و تنظیم های آبکی رو تشخیص داد و دیگه نساخت ...
2- حتی بزرگانی مثل سیاوش قمیشی و حسن شماعی زاده هم که به نوعی خدای ملودی هستن کم آوردن و حتی سیاوش قمیشی میره سراغ 50 سال پیش و ملودی معبد شهید ...
3- شادمهر هیچوقت برنمیگرده به گذشته و سبک قبلیش ... خب صداش هم جواب نمیده و کلاً نشون داده با ملودی های قدیمی میانه ای نداره ...
4- شادمهر با اینکار هواداراش رو تشنه ذنبال خودش کشوند ... حتی التماس میکردن که با جمله فوق تکراری "خودت بساز" و هنوزم ادامه داره ...
5- تو این دهه چند تا اومدن با شادمهر کار کردن و با اینکه معروف شدن ولی هوادارا افت شادمهر رو از هنر اینا دیدن ... در واقع شادمهر پشت اینا قایم شد کاملاً هوشمندانه ...
6- شادمهر دیگه نمیتونه مثل گذشته کوچکترین کاور یا گوشه ای از بقیه آهنگا برداره ... هنوز دو دقیقه نگذشته جمله معروف " کاور کرده " همه جا رو برمیداره و بعدش خیلی ها ناامید میشن ازش و حتی رو بت هم تاثیر میزاره ...
پس بهداد میره سراغ گروه بعدی و آهنگ های یکبار مصرف جدید ...
اینو منم قبول دارم که شادمهر تو ساخت آهنگ از یه جایی به بن بست رسید ولی انقد باهوشه که تا سالها میتونه هواداراشو با این علامت سوال نگه داره که چرا خودش دیگه نساخت اگه میساخت فلان میشد بهمان میشد الانم هر چی بد و بیراهه بیشتز از خودش متوجه تیماییه باهاشون کار میکنه بعد از اینم همینهنقل قول:
دونستنش از الان فایده ای نداره هر موقع تو لیست کارهایی که قراره منتشر بشن اسمشو اینجا میگمنقل قول:
(sm59)نقل قول:
حالا به نظرت کی شادمهر دوباره شروع میکنه به آهنگسازی یا باید چه اتفاقی بیفته که خودش بسازه
آهنگ که میسازه ولی چیزی پخش نمیشه احتمالا تا روزی که به لول کارهای درخشانش نرسه خبری از پخشش نیستنقل قول:
بخدا آهنگای دم دستی شادمهر هم شرف داره به این چرتا پرتا که الان پخش میشهنقل قول:
خب اینم برمیگرده به همین سیاست تشنه نگه داشتن هوادار و باهوشی ...نقل قول:
دیگه همچین اتفاقی نمی افته چون موسیقی اشباع شده و به پایان خط رسیده ... برای موسیقی کنسرت محور امروزی همین آهنگسازا و تنظیم کننده های فست فودی کافیه ... به اندازه کافی هم هوادار نخود مغز وجود داره که زیر پست اینستا به به چه چه راه بندازه ...نقل قول: