Jagh time هادیه(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
Jagh time هادیه(sm120)
رفته چورن گذاشته دودستی میزنه...(sm25)
آرشیو برازرزو داره لامصب...(sm90)
انصافأ هادی خیلی آدم صاف و صادقیه کم حرف خوش دهن قربونش برم من...(sm19)
کجایی نادون بیا بالا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا فهمیدین (sm2)(sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم(sm50)
بدتربن اتفاق ممکن برای هادی اینه که مشغول ژق مادرش در رو باز کنه بگه بچه چیکار میکنی...؟(sm25)
این ریش و پشم رو الکی سفید نکردیم که هادی جان(sm2)
فدات میثم اون قبلیه هم خیلی با حال بود کیف کردم خداییش...(sm93)
اون دختر ایستاده رو قراره بدیم به هادی...(sm70)
هادی قدت چنده نردبون لازم نداری براش...؟
این دختره عجب هنرمندیه از هر انگشتش یک هنر میباره...(sm157)
میثم اینا ایران هستن یا خارج...؟
(sm50)
هر کجا هست خدایا به سلامت دارش..(sm196)
اه دیر فرستادی میثم نمیشه دانلود کنم تا 4 (sm178)
دیوث 12 مگابایت برای دانلود رایگان شبانه...(sm77)
مرده شور اون اینترنتتو ببره...
نه بابا 1 تا 8 رایگان شروع میشه ولی تا 4 نمیشه دانلود کنی اصن
میثم خیلی عالی بود دست گلت درد نکنه همون دو تا دختر هنر مند همه فن حریف...(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو سر اون اینترنتت...(sm25)(sm89)
تا ببینیم...!!!(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بر اون پدرت شاتل (sm2)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو در مناطق مرحوم زندگی میکنی نه محروم ...(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرومشون باشه اون پولی که از تو بخاطر اون اکانت اینترنت میگیرن...
470 بیت (sm74)
بیا اینجا خودم از مودمم یک سیم بدم بهت با 4 مگ بر ثانیه دانلود کن...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد Dial up افتادم هادی ....
دددد درررررررررررر دددد درررررررررررر دددد دررررررررر...(sm2)
خجالت نمیکشی اون اکانتو تمدید میکنی...(sm39)
دیال آپ تا 30 کیلوبیت میرفت فک کنم
قرمساق کدوم اکانت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل اینجوریه رایگانش برا همه سرویس هایی که رایگان داره همینه .
ولی عوضش 4 تا 8 خوبه میشه 1 مگ
ذر ضمن تا سال دیگه اعتبار دارم فقط ترافیک باید بگیرم
رحمت به دیال آپ برو مودم تلفنو وصل کن به کامپیوترت...(sm178)
تمدید مکنی اونم به مدت یکسال کوفتت بشه از یه جای دیگه ای میگرفتی نادون قحطس آی اس پی مگه...(sm65)
از تو من آدم مغز فندقی و کله پوک تر ندیدم هادی...(sm2)
الان همه شرکتا رایگان شبانه برداشتن بعدم حوصله ندارم زیادم دانلود ندارم مگه فیلم یا پ. ورن 1080 چیزی باشه (sm2)
حیف نون....(sm74)
مگه برای ژق دو سه تا فیلم چورن کارتو را نمیندازه ...؟نقل قول:
خیلی پر توقع و تنوع طلبیا...
حیف کمرم خالیه (sm2)