همین الان شبکه 1 یه فیلم گذاشته اسمش همینه(sm209)
نمایش نسخه قابل چاپ
همین الان شبکه 1 یه فیلم گذاشته اسمش همینه(sm209)
همدردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا کامپیوتر روشن میکنم تک بوق اولو میزنه بعد ممتد بوق میزنه
ولی سیستم بالا میاد همه کارم میشه انجام داد ولی همچنان داره بوق میزنه
مشکل از چیه؟
لازمه بگم ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمب کار گذاشتن تو سیستمت.. زود همه رو بیدار کن برین بیرون از خونه.. به 110 هم زنگ بزن.. بدو بمبش تایمر داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا چیزی ندارم بگم ولی (sm10) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به.. میبینم که جناب احسان خ.ایه دوباره اهنگ داد(sm2)
یکی بگه این البوم کاکو بند چجوریه؟ میشه چند باری گوش داد یا نه
من ممه ميخوام @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كاشكي بجاي وسايل تورو برده بودن يه ملتي از دستت راحت ميشدن مو قشنگ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موت سرت بود يا خونه بود؟(sm70)
من دو تومنی دادم به راننده اون هزاری داد،هزاری اونو داد به من....
انقد جق زدم با این هزاریه که دارم کور میشم