میثم من اسپیکر کوچمک مودمو قطع کرده بودم...
نمایش نسخه قابل چاپ
میثم من اسپیکر کوچمک مودمو قطع کرده بودم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اهل خانواده و زندگی نیستی هادی دو روز هم نمیتونی زنتو نگرداری...
الان چه ربطی داشت این ؟ بز
هادی که اینقدر زده تابحال به آلکس هم سیخ نمیکنه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنت هر روز میخواد تو هم دوران طلایی شونقولتو خوروندی...
تو بیارش من اگه روزی 10 بار باهاش s.ex نکردم اسمم رو عوض میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این میل خانوما چیزینیستکه بری از بقال یر کوچه بگیری...
آره راس میگی جون خودت خانمت مثه اونایی که میبینی نیست که میبینی بچه ...نقل قول:
مال اونا نمابشی و فیلمه صد سال سیاه هم تحریک نمیشی تازه اگه داف نگیری...
(sm50)
هادی هر روز چند گیگ دانلود میکنی..؟
منظورت ازون فیلماست زیاد نمی گیرم مگه اینکه هفته ای 2 گیگ
اونم خوشم نیاد پاک می کنم
نه هر روز حجم کلی دانلودت چقدره....؟
نمیدانم بعضی وقتا هیچ . بعضی وقتا هم می بینی 2 - 3 گیگ
باز خوبه کارت راه میفته...
تو زیاد آپلود میکنی اینم تو تایم رایگان میکنی...؟
یعنی باید تا 4 صبح بیدار بمونی تا بتونی فایل هاتو آپ کنی...؟
با شاتل لند رایگانه آپلود .. به خاطر این نمیرم جای دیگه
منظورت اینه که شاتل لند هر تایم از روز رو میتونی رایگان آپ کنی...؟
اره
احمد جان باور کن اصلا ایراان سنجنده درست و حسابی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رفتم آماده بشم واسه امتحان "شت"(sm88)
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
- (sm50)
...(sm50)
حجم اینترنتم تموم شده فایل ها مونده دستم نمیتانم آپلود کنم باید برم از یه شرکتی الکانت مناسبی بگیرم برای آپلود...(sm81)
اگه الان ای دی اس الی که داری بغیر دانلود کارتو راه میندازی و واسه وب گردی و اینستاگرام و....مناسبه ی مودم فورجی بگیر و خلاص فرضا هرچقدر انتن دهی همراه اول یا ایرانسل داغون باشه دگه سرعت یک مگ رو بهت میده ک(sm50)
ساسی مودمو که باید بگیرم ولی حجم دانلودام خیلی زیاده هر روز 20 گیگ دانلود میخوام...(sm74)
6 ترا فیلم HD دارم هر روزم تعداد زیادی لیست میاد روش...(sm128)
خب مودم فورجی ب درد کسایی بیشتر میخوره که حجم دانلود زیاد دارن دیگه 20گیگ که عددی نیس
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميبينم ديشب در مورد جق و پ.ورن صحبت كردين سوالي داشتين در اين زمينه درخدمتم(sm120)
اینجا عالمان ژق و چورنو شناسی جمع هستن
دندانم کرد منو از درد (sm178)
(sm50)نقل قول:
صد تومن میخواد درش بیارن ندارم جراحی باید بشه نصفش تو لثه جا مونده (sm81)
ايول(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]