بهنام صفوی (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
بهنام صفوی (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm98)
اقا کامپیوتر روشن میکنم تک بوق اولو میزنه بعد ممتد بوق میزنه
ولی سیستم بالا میاد همه کارم میشه انجام داد ولی همچنان داره بوق میزنه
مشکل از چیه؟
یکی از رم هاتو در بیار ببین قطع میشه
این کارو کردم ولی قطع نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوق ممتد یا قطع و وصل میشه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممتد میزنه جالب اینکه میاد بالا و همه کارم میشه کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید از نزدیک دید از اینجا نمیشه چیزی گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا مادربردت خازنی چیزی سوزونده
جان من نگو از مادربردهنقل قول: